Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Představujeme RIS® – umí zefektivnit každé podnikání!

Aby podnik fungoval, musí mít nejen dobré řízení. Provoz musí fungovat ve všech jeho odvětvích. Je nutné, aby všechna oddělení spolupracovala, a současně musí mít vedoucí pracovníci dokonalý přehled o tom, co se na jednotlivých úsecích děje. Aby tomu tak bylo, je nezbytné používat ve firmě účinný systém a právě tím RIS® je. Výjimečný je variabilitou. Co umí a kdo může jeho sílu využít?

RIS® pro malé i velké firmy

Zkratka RIS® označuje důkladně propracovaný podnikový informační software, který je účinným pomocníkem při řízení a plánování podnikových procesů. Jeho unikátnost je v promyšleném fungování, které je postaveno na vzájemně propojených modelech. RIS® je vhodný pro malé podniky, středí firmy i velké společnosti se stovkami zaměstnanců. Pokrývá potřeby firmy na všech jejích úrovních řízení.

RIS® čtyřikrát jinak

Software RIS® existuje ve čtyřech podobách. První verzí je Podnikový informační systém RIS, který je určen pro střední a velké firmy. RIS v této podobě umožňuje automatizaci, integraci a standardizaci postupů, sdílení dat a dalších podnikových procesů. Tvoří ho několik modulů jako je logistika, nákup a skladové hospodářství, manažerské řízení a rozhodování, správa dokumentů, mzdy a personalistika a jeho součástí je i přehledný účetní software. Druhou verzí je Manažerský systém TOP-RIS. Jedná se o nadstavbu, která je určena pro efektivnější práci manažerů a pracovníků controlingu. Umožňuje shromažďování dat a jejich snadné vyhodnocování. Třetí variantou je Ekonomický software RIS Start, který je určen pro malé podniky. Existuje také Výrobní podnikový systém AR-RIS, který je pro výrobní společnosti. I tuto verzi tvoří jednotlivé moduly a obsahuje i účetní systém.

podnikove_procesy

Proč ano? 

Díky promyšlenému systému je software RIS® nástrojem jak řídit, sledovat a plánovat podnikání. Oproti ostatním podobným systémům vyniká jednoduchostí a současně i efektivitou.

Written by:

Published on: 4.8.2014

Filled Under: Hlavní strana, inzerce