Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Vánoční soutěž s Toshibou!

V prvé řadě bychom Vám všem, našim čtenářům, chtěli popřát krásné vánoční svátky, šťastný nový rok plný úspěchů a hlavně hodně zdraví. Doufáme, že na nás nezanevřete a budete nás číst v hojném počtu i nadále. Jako dík jsme si pro Vás připravili soutěž se společností Toshiba o dárkový balíček na motivy filmového trháku letošního roku Interstellar.

Celkem máme tyto balíčky 3, pro každého výherce jeden. Každý obsahuje: fanouškovské tričko, plechovku s překvapením, bloček, propisku. Jedná se o moc pěkné předměty, jež potěší nejen každého fanouška filmu Interstellar, ale také kosmu obecně.

K získání výhry nám musíte odpovědět na tyto 2 otázky do odpovědního formuláře níže:

  1. Kolik váží notebook Toshiba C50-B-14D
  2. Kolik bylo do začátku soutěže na serveru pcdays.cz publikovaných článků

Výhercem se stává ten, jehož odpověď dorazí v pořadí jako 25., dále pak ta odpověď, která bude přesně v polovině došlých odpovědí a také odpověď předposlední. Soutěž začíná publikováním tohoto článku a vyhodnocena bude po Novém roce, 10. 1. 2015. 

 

SOUTĚŽ JE UKONČENA, všem děkujeme za účast. Výherci se stávají: Petra Macků, Romana Pernicová a Dana Truksová. Gratulujeme, během příštího týdne Vás budeme kontaktovat.
Celé znění podmínek soutěže si můžete přečíst zde:


Podmínky soutěže “Vánoce s PCDAYS”

Pořadatel soutěže

Petr Vocelka
Brantice 303

793 93  Brantice
info@pcdays.cz

Účastníci soutěže

Soutěžícím se může stát pouze fyzická osoba s trvalým pobytem a s doručovací adresou na území České republiky, která splní stanovená pravidla soutěže (dále jen „soutěžící“ nebo „účastník soutěže“). Účastníkem soutěže uveřejněné na serveru pcdays.cz se stává každý, kdo se přihlásí v termínu soutěže a splní podmínky stanovené soutěží.

Pravidla soutěže

Výhru získávají ti účastníci, kteří zodpoví správně na soutěžní otázky (“Kolik váží poslední námi recenzovaný notebook Toshiba C50-B-14D” a “Kolik bylo do začátku soutěže na serveru pcdays.cz publikovaných článků”. Výhercem se stává ten, jehož odpověď dorazí v pořadí jako 25., dále pak ta odpověď, která bude přesně v polovině došlých odpovědí (v případě lichého sudého počtu soutěžících se zaokrouhluje směrem nahoru) a také odpověď předposlední. V případě, že by 25. zúčastněný a byl současně přesně v půlce a nebo předposlední, cena se postoupí soutěžícímu předním. Účastník soutěže souhlasí s pravidly soutěže stanované pořadatelem a zavazuje se je dodržovat. V případě, že soutěžící bude v rozporu s těmito pravidly, vyhrazuje si pořadatel právo vyřadit takového soutěžícího ze soutěže.

Vyloučení ze soutěže

Ze soutěže jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovněprávním nebo obchodněprávním vztahu k pořadateli soutěže (či dalším společnostem podílejících se na pořádání soutěže) a osoby jim blízké. Ze soutěže budou vyloučeni i ti účastníci, kteří nesplní požadované podmínky soutěže, jako např. neuvedou kontakt nebo uvedou kontakt neúplně.

Práva a povinnosti pořadatele

  • Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a odpovídající hodnoty.
  • Pořadatel má právo měnit pravidla soutěže včetně doby její platnosti či soutěž ukončit.
  • Výhra bude výhercům zaslána na jejich adresu nejpozději do 30 dnů po zveřejnění.
  • Výhry, které nebude možné doručit na adresu oznámenou výhercem, propadají ve prospěch pořadatele.
  • Výhry není možné vymáhat právní cestou. Místo výher není možné požadovat finanční plnění. Pořadatel neodpovídá za jakékoli škody vzniklé výhercům v souvislosti s realizací výher.

Osobní údaje

Veškerá data získaná od soutěžícího jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Odesláním výslovně souhlasíte s tím, že vyhlašovatel může využít Vámi poskytnuté osobní údaje (v tomto případě celé jméno, e‐mail a telefon) k obchodním a marketingovým nabídkám, a to až do písemného odvolání Vašeho souhlasu.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Written by:

Published on: 21.12.2014

Filled Under: Hlavní strana, Nezařazené

, ,