Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Nový program – Barrandov Plus

Společnost České Radiokomunikace (ČRa) brzy rozšíří programovou nabídku pozemního celoplošného multiplexu 3 o nový kombinovaný program společnosti Barrandov Televizní Studio a. s. –  Barrandov Plus. Start testovacího vysílání je naplánován již na zítra – 7.5.2015 na 18. hodinu. Zahájení pravidelného vysílání Barrandov Plus by pak mělo začít v sobotu 16.5.2015.

Barrandov Plus

 

Přes den budou na tomto programu pořady věnované hlavně dětem všeho věku, ve večerních hodinách je pak vystřídají dokumentární pořady všeho zaměření, od přírodopisných, kulinářských, cestopisných, historických a spousty dalších. Výhradním dodavatelem obsahu pro Barrandov Plus bude, stejně jako pro Kino Barrandov, společnost SPI International, provozovatel programů jako je například FilmBox HD, FilmBox Premium, FilmBox Plus.

V DVB-T vysílá od roku 2009 hlavní kanál – Barrandov TV (MUX 2) a nově také filmová stanice Kino Barrandov (MUX 3), která zahájila pravidelné vysílání 18.4.2015.

Multiplex 3 provozuje společnost Czech Digital Group (CDG), dceřiná společnost Českých Radiokomunikací. MUX 3 dosahuje pokrytí téměř 96 % a můžeme v něm najít tematické programy společnosti FTV Prima – Prima LOVE, Prima ZOOM, dále hudební Óčko, Óčko Gold, ŠlágrTV a také kombinovaný program České televize –  ČT:D/ČT art. Nově pak Kino Barrandov a blížící se Barrandov Plus. Celkem se tedy v multiplexu 3 bude nacházet 8 celoplošných programů.

Stanice Barrandov Plus v klasickém (SD) rozlišení se má objevit také v nabídce kabelové společnosti UPC, IPTV O2TV a na satelitu u společnosti Skylink. HD verzi tohoto programu pak budete moci najít v kabelové televizi UPC Digital a O2TV.

Web: http://www.barrandov.tv/plus.html
Facebook: https://www.facebook.com/tvbarrandov

Written by:

Published on: 6.5.2015

Filled Under: Hlavní strana, novinky, TV Vysílání

, , , , ,