Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Vy ještě neodpovídáte gifem v emailu?

Komunikace pomocí pohybujících se obrázků (gifů) přerostla ze sociálních sítí postupně až do vaší emailové schránky. Doplněk „Giphy for Gmail“ do prohlížeže Google Chrome se postará, abyste mohli do jakéhokoliv emailu jež budete psát, připojit součástí odpovědi také nějaký ten gif.

Vaše internetová komunikace tak nabere opět nový rozměr. Dobře mířený gif často dokáže přesně vystihnout danou situaci mnohem lépe než mnoho slov.

https://chrome.google.com/webstore/detail/giphy-for-gmail/andgibkjiikabclfdkecpmdkfanpdapf/related

braceyourself-gifsarecomming

Odpovídání gifem je naprosto geniální. K dispozici máte vyhledávač, do kterého jednoduše zadáte jak danou situaci právě cítíte. Zbytek už za vás vyjádří samotný gif. Spousta lidí bude možná nadávat, nicméně pro neformální konverzaci se jedná o netradiční zpestření. Tak stahujte a pokud najdete nějaký fakt dobrý gif, nebojte se nám jej poslat do redakce.

giphy2giphy

Written by:

Published on: 11.5.2015

Filled Under: Hlavní strana

, , ,