Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Nová virtuální měna Napcoin s free aplikací pro zábavné hospodaření‏

Necelé tři měsíce po oficiálním spuštění Napky – aplikace pro smartphony napojené na vlastní platební kartu – se uživatelé dočkali nových možností této stále oblíbenější platformy. Napka spouští novou virtuální měnu Napcoin, se kterou mohou mladí mezi sebou pomocí bezplatné aplikace volně obchodovat. Aplikaci si mohou stáhnout a používat všichni majitelé chytrých telefonů s operačním systémem Android 4+ a během několika dní bude dostupná i pro iOS 7+.

Napcoin_white
Doposud byla aplikace k dispozici pouze uživatelům vlastnícím Napku s aktivovanou platební kartou. Od nynějška se možnost posílání peněz prostřednictvím chatu otevírá komukoli, přičemž ve verzi Napky bez aktivní platební karty je využita virtuální „testovací” měna Napcoin. Kdykoli lze samozřejmě přejít na plnohodnotnou verzi s platební kartou a skutečnými penězi.

Díky Napcoinu se každý může stát nejbohatším Čechem

Při instalaci aplikace Napka získá každý 2 500 Napcoinů. S touto částkou může hned prostřednictvím aplikace libovolně obchodovat se svými přáteli a své konto tak navyšovat. Může kamarádům nabízet nejrůznější zboží či služby výměnou za Napcoiny. Sběratelé čehokoli mají novou možnost, jak obchodovat se svými sbírkami a v rámci kolektivů se tato aplikace stává téměř neomezeným zdrojem zábavy. Být na žebříčku nejlepších, resp. nejbohatších Čechů bývá pro hravé uživatele většinou velmi lákavé, a to i přes fakt, že se jedná pouze o virtuální realitu. Na stránkách www.Napka.cz/napcoin lze nalézt aktualizovaný žebříček TOP 10 uživatelů s nejvyšším kontem Napcoinů a zůstává na každém, jak se do tohoto systému zapojí.

Napcoin_soutez
Napcoiny mohou uživatelům free aplikace poskytnout také majitelé plnohodnotné verze Napky s aktivní platební kartou. Přeposlat jich mohou tolik, kolik tvoří aktuální zůstatek na jejich Napce se skutečnými penězi – ty se pochopitelně z jejich konta neodečítají. Zkušební verze Napky se tak stává prostředkem, díky kterému se mohou mladí lidé učit hospodařit ve skutečném životě i bez použití opravdových peněz před přechodem na plnou verzi s platební kartou.

Napka vyhlašuje Soutěž pro všechny

S uvedením Napcoinu vyhlašuje Napka mimořádnou soutěž. Každé úterý bude na internetové stránce https://www.napka.cz/napcoin zveřejněn přesný počet cílových Napcoinů, který by měli mít uživatelé na svém kontě ve čtvrtek v 19:00 hodin. Deset účastníků, kteří se nejvíce přiblíží této částce, získá k aplikaci zdarma skutečnou platební kartu v hodnotě 150 Kč a po její registraci dostane do Napky dalších 50 Kč. Tato soutěž bude probíhat každý týden až do 13. listopadu tohoto roku. Veškeré informace o soutěži a jejích cílech jsou na webu: www.napka.cz/napcoin.

Written by:

Published on: 15.10.2015

Filled Under: tiskové zprávy