Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

HBO Europe natočí poslední řadu úspěšného seriálu TERAPIE

Karel Roden potřetí usedne do křesla terapeuta. HBO Europe natočí poslední řadu úspěšného seriálu TERAPIE.

Společnost HBO Europe začíná po řadě úspěchů s projekty jako Hořící keř, Až po uši nebo Mamon pracovat na třetí řadě seriálu Terapie, s nímž v roce 2011 poprvé vstoupila do oblasti vlastní seriálové tvorby. Ve třetí a zároveň závěrečné řadě, která čítá 36 epizod, se do hlavní role psychologa Marka Pošty opět vrátí Karel Roden.

Seriál se bude natáčet od  dubna do  července letošního roku. O  režii se postará pětinásobný držitel Českého lva Petr Zelenka, jenž se podílel i na předchozích řadách, a mladý režisér a producent Matěj Chlupáček, stojící například za projekty Bez doteku nebo Polednice, která v současné době běží v českých kinech. O scénář seriálu, který HBO Europe připravuje se společností Evolution Films, se postarali celkem čtyři scenáristé – Petr Zelenka, Tereza Dusová, Iva Klestilová a Robert Geisler. Kameramanem třetí řady je Alexander Šurkala.

PR HBO Europe

Written by:

Published on: 10.4.2016

Filled Under: tiskové zprávy

, , ,