Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Notebooky Lenovo V-series

V Lenovo mysleli vždy na malé firmy a podnikatele, a proto přicházejí s řadou V, která nabízí dva modely – V310 a V110. V článku se zaměříme na model V310 a to jak na jeho design, tak i funkce a vlastnosti.

Lenovo řady V

Řada V nabízí notebooky tenké a lehké konstrukce určené především pro firemní účely. Jsou ideální pro majitele malých firem, které musejí držet své náklady níže. Zároveň jsou vhodné pro uživatele, kteří jsou často na cestách.

lenovo-laptop-v310-15-hero

Pokud jste se svým podnikáním v úplném začátku, nebojte se zvolit repasované notebooky Lenovo, které i po letech nabízejí skvělé funkce a výkonnost. Obecně se vyplatí vybírat repasované notebooky od velkých firem, které pravidelně mění své vybavení a notebooky jsou tak prakticky jako nové.

Notebooky řady V obsahují funkce pro zajištění vysoké úrovně zabezpečení a produktivity. Design se nese v duchu lehkosti a věnoval se tenkému provedení. Co všichni oceníme je dlouhá výdrž baterky:

  • V310
  • V110

Notebook Lenovo V310 (15) = konfigurovatelný 15,6” firemní notebook

Lenovo v nové řadě V byla navržen tak, aby splnil všechny firemní potřeby a výrazně nezasáhl váš rozpočet. Nabízí široké možnosti konfigurace při možnosti zvolit různé varianty provedení. Výdrž baterie je možné podpořit volitelnou přídavnou baterií, díky ní vydrží notebook až 12 hodin bez nabíjení.

Více o baterii

Notebook Lenovo V310 nabízí možnost konfigurace se dvěma bateriemi. Jednoduše řečeno, notebook může být vybaven dvěma bateriemi. Pokud tento model zvolíte, získáte notebook, který můžete používat až 12 hodin bez potřeby nabíjení.

Dvě úložiště

Model Lenovo V310 nabízí zároveň možnost konfigurace se dvěma úložišti. Notebook vám umožní získat z obou typů úložišť jen to nejlepší. Získáte tak rychlost disku SSD a zároveň vysokou kapacitu pevného disku.

Zaměřeno na design

Na první pohled jsou patrné dva designové prvky – tenkost a lehkost. Notebook začíná na hmotnosti 1,8 kg a tloušťce pouhých 2,3 cm. To umožňuje snadné cestování i práci na nejrůznějších místech.

Ačkoliv je lehký a tenký, má zároveň odolnou konstrukci s jednolitým krytem C okolo klávesnice. Nechybí ani červené prvky v horní části tlačítek touchpadu. A je to právě díky těmto detailům, které vytváří prémiový vzhled zařízení.

lenovo-laptop-v310-15-full-hd-display-1

Lepší multitasking a vysoký výkon

Notebooky z řady V dostaly nejnovější typ operační paměti DDR4, která zvyšuje výkon systému až o 30 % (tedy v závislosti na konfiguraci). Paměť zároveň umožňuje používat více programů současně.

Připraven pro podnikání

Že je notebook V310 připravený na podnikání je patrné podle počtu portů. Notebook nabízí VGA, LAN a několik USB 3.0. Notebook Lenovo V310 je možné zvolit v konfiguraci s Full HD displejem (1 920 x 1 080), který zajistí jasný a ostrý obraz.

Displej využívá antireflexní technologie, která šetří naše oči a zabraňuje jejich příliš velké únavě. Notebook je vybavený pantem, díky kterému je možné počítač polohovat až v o 180 stupňů.

Bezpečnost především

Zabezpečení je u notebooků, a zvláště těch firemních, klíčové, proto je model V310 vybaven volitelnou čtečkou otisků prstů. Díky tomu budou vaše i firemní data v bezpečí, jelikož k nim budete mít přístup pouze vy.

Written by:

Published on: 14.12.2016

Filled Under: inzerce

,