Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

DIGI TV vyhlašuje tradiční slevovou akci Černý MAXI pátek

Za MAXI balíček nyní zákazníci ušetří až 200 Kč měsíčně, celkem 4800 Kč

Obavy z pátku třináctého nejsou na místě. Pro nové zákazníky televizního operátora DIGI TV to může být vysloveně šťastný den. Díky magickému datu totiž mohou významně ušetřit. DIGI TV vyhlašuje již tradiční slevovou akci Černý MAXI pátek, jejímž ústředním bodem je právě pátek třináctého října. Všichni zákazníci, kteří si od 9. do 15. října objednají MAXI balíček, zaplatí za něj pouze 699 korun měsíčně, což při dvouletém úvazku znamená celkovou úsporu až 4800 korun. MAXI balíček zahrnuje kompletní nabídku DIGI TV pro celou rodinu: od filmů a seriálů přes pohádky, dokumenty až po exkluzivní sport.

„Vysílání DIGI TV nabízíme prostřednictvím satelitu i přes internet. Řada našich zákazníků dokonce kvůli výhodám obou způsobů příjmů satelit a internet kombinuje. V rámci Černého MAXI pátku platí pro všechny nové zákazníky a pro stávající zákazníky, kteří dosud balíček MAXI nemají, zvýhodněná cena 699 Kč měsíčně po celou dobu 24měsíčního úvazku, přičemž tato cena platí jednotně pro oba způsoby příjmu televizního signálu i pro jejich kombinaci. Zde dokonce celková úspora pro zákazníky vychází nejvyšší, dvě stě korun měsíčně,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

MAXI balíček satelitní DIGI TV obsahuje 100 kanálů, z toho 22 v HD rozlišení. Z bohaté nabídky si vybere každý člen rodiny. DIGI TV díky pestré a vyvážené skladbě vysílaných kanálů myslí na děti, teenagery i na dospělé diváky, na milovníky filmů a seriálů stejně jako na kutily či příznivce kvalitního sportu v podobě exkluzivního vysílání anglické fotbalové Premier League, španělské La Ligy či nejlepšího mužského tenisu v podobě seriálu ATP World Tour.

Plnohodnotnou alternativou satelitní DIGI TV je televize přes internet DIGI2GO, která v MAXI balíčku nabízí 91 kanálů, z toho 40 v HD rozlišení. Kromě toho DIGI2GO nabízí možnost sledovat televizi až na čtyřech zařízeních: kromě klasické televize také na počítači, tabletu či na chytrém telefonu a možnost využít služeb moderní televize jako je funkce zpětné zhlédnutí, archiv, v němž je kompletní program uchovaný až 72 hodin zpětně či možnost nahrát až 30 hodin programu po dobu třiceti dní. Kombinací obou služeb lze výhody maximalizovat, přičemž cena zůstává 699 Kč měsíčně.

DIGI TV vyhlašuje akci Černý MAXI pátek již tradičně a směřuje ji k datu, k němuž řada z nás vzhlíží s obavami nebo alespoň s jistou nervozitou. Není výjimkou, že v tento den lidé odkládají například cesty, nákupy nebo dokonce raději zůstávají celý den doma. Chorobná obava z tohoto data má dokonce krkolomný odborný název paraskavedekatriafobie. Také díky akci Černý MAXI pátek mohou lidé své obavy rozptýlit, a ještě významně ušetřit. MAXI balíček za akční cenu 699 Kč měsíčně si mohou zákazníci objednat v termínu od 9. do 15. října na zákaznické lince 533 427 533, nebo na webové stránce www.novadigitv.cz.

DIGI CZ

Written by:

Published on: 9.10.2017

Filled Under: tiskové zprávy

, ,