Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Audi, náskok díky technice

Ingolstadtská automobilka Audi, která se pyšní svým sloganem „Náskok díky technice“ jej užívá oprávněně. Obsadila totiž hned první příčku v pěti různých kategoriích v anketě Connected Car Award 2015. Slavnostní předání ocenění se bude konat v rámci veletrhu CES, který se koná již v lednu příštího roku.

Dnešní doba je moderní, konkurence číhá všude a uspět v ní není jednoduché, jedním z prostředků, jak se zviditelnit je umístit se na prvních příčkách nějaké soutěže. Když můžeme hodnotit mobilní telefony nebo aplikace, proč bychom nemohli hodnotit konektivitu vozů. Nebudu Vás napínat tato kategorie existuje a jmenuje se  Connected Car Award, ve které redakce německých časopisů Auto Bild a Computer Bild vybírají nejlepší technologie napříč automobilovým průmyslem. Letošní udělení cen ovládla automobilka Audi, která si odnesla hned několik prvenství.

2014-CES-Audi-connect-driver-assistance-piloted-driving-356

V anketě se hodnotí hned několik aspektů. Například nejlepší navigace, nejlepší integrování internetu do vozidla nebo multimediální systémy a zábava. Audi si odneslo prvenství v kategorii „navigace“, její navigační systém běží na mapových podkladech od Googlu,  kategorií „telefon“, kde německá automobilka nabízí svoji schránku pro mobilní telefony umožňující bezdrátové nabíjení, kategorii „multimediální systém“ se zvukovou aparaturu Bang & Olufsen a také za koncept Audi e-tron quattro, jenž se řadí do kategorie „nová mobilita“.

Audi obsadilo první příčky v kategoriích:

  • Navigace
  • Integrace internetu
  • Multimediální systém
  • Telefon
  • Nová mobilita

Screen Shot 2014-01-21 at 10_25_46 PM

„Po čtyřnásobném vítězství v roce 2014 nás nyní naplňuje skutečná hrdost, že jsme v letošním roce získali ještě o jedno vítězství víc. Pro celý tým značky Audi je to odměna za vykonanou práci a motivace pro další vývoj. Také pro následující roky jsme si předsevzali vytyčovat mnoho milníků na cestě k síťově propojené mobilitě a ke stále vyšší úrovni bezpečnosti silničního provozu,“ říká Ricky Hudi, vedoucí vývoje elektrických a elektronických systémů ve společnosti Audi.

Written by:

Published on: 21.12.2015

Filled Under: Inteligence v autech, novinky

, , ,