Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Členové hnutí TrollSec napadli web zlínské ODS

Dnes kolem 6. hodiny odpoledne byl napaden web zlínské ODS. Členové skupiny TrollSec očividně nemají v lásce ODS. Jak uvádí, „vytrolili“ jejich web. Aby toho nebylo málo, zveřejnili jejich kompletní databázi na webu, která obsahuje hesla, kontakty, komunikace i osobní spisy. Na jedné stránce také zesměšnili politika Petra Nečase (RNDr. Petr Nečas – Zloděj, delikvent a ostuda národa)

#TrollSec vzkazuje – Troll pride, world wide.

(citace TrollSec)

 

Něco málo o TrollSec:

TrollSec jsou členové skupiny Anonymous, kteří se snaží nejen poškodit stránky na internetu, ale také zesměšnit komunitu napadených. Jejich název se skládá ze slova Troll, což je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá provokativní, hanlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky. Více informací budeme doplňovat, až se podaří zjistit něco nového.

Written by:

Published on: 9.3.2012

Filled Under: Hlavní strana, novinky