Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

DIGI TV rozšiřuje programovou nabídku o oblíbený CS film

V základní nabídce satelitní DIGI TV se objevila též Prima Comedy Central

Zákazníci satelitní DIGI TV i televize přes internet si od čtvrtka 4. ledna nově naladí CS film. Oblíbený televizní kanál vysílá výhradně české a slovenské filmy nepřerušované reklamou. DIGI TV kanál zařadila pro velký zájem zákazníků, který potvrdil i v listopadu uskutečněný průzkum mezi uživateli DIGI TV. Kanál CS film je součástí balíčku EXTRA, ale do konce března bude volně dostupný pro všechny zákazníky. Uživatelé satelitní DIGI TV nově naladí také kanál Prima Comedy Central, který rozšíří nabídku ZÁKLADNÍHO balíčku. Zákazníci televize přes internet ho již v nabídce mají.

CS film je každý den podle pevně daného vysílacího času rozdělený na tři tematické kanály. Od šesté hodiny ranní do poledne vysílá pod hlavičkou CS Mini oblíbené dětské pořady. Po dvanácté hodině se přemění na CS film, který se zaměřuje výhradně české a slovenské filmy nepřerušované reklamou, a po půlnoci se přepne na Horor film, jenž až do šesté hodiny ráno vysílá horory.

„O CS film byl mezi našimi zákazníky dlouhodobě velký zájem. Jsme proto rádi, že jsme jejich přání mohli vyslyšet a jako malý dárek ho na tři měsíce zpřístupníme všem zákazníkům,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, a dodává: „Naši nabídku stále aktualizujeme a snažíme se ji rozšiřovat, jak dokládá například také zařazení kanálu Prima Comedy Central do ZÁKLADNÍHO balíčku u satelitní DIGI TV. Do ZÁKLADNÍHO balíčku jsme zároveň z balíčku EXTRA přesunuli mezi našimi zákazníky populární kanál JOJ Cinema.“

Kanál JOJ Cinema si podle listopadového průzkumu zákazníci DIGI TV oblíbili a měli o něj velký zájem i ti, pro něž byl v jejich nabídce nedostupný. Proto došlo k jeho přesunu do ZÁKLADNÍHO balíčku. Do balíčku EXTRA se naopak přesune kanál Film+. Díky zařazení programových novinek zároveň došlo na set-top boxech pro satelitní DIGI TV ke změně pozic některých kanálů. Všechny tyto změny se uskutečnily po půlnoci 4. ledna a měly by se většině zákazníků projevit automaticky. Pokud se nestalo, stačí set-top box pro televizi přes internet vytáhnout z elektrického zdroje, několik vteřin počkat a opět zapojit. Set-top box pro satelitní TV mohou zákazníci restartovat dle návodu na www.novadigi.tv/restart.

Uživatelé satelitní DIGI TV s CA Modulem si mohou oba kanály naladit prostřednictvím následujících parametrů:

  • CS FILM 11727 MHz, Vertical, 7/8, 28000, QPSK
  • Prima Comedy Central 11843 MHz, Vertical, 3/4, 30000, 8PSK

DIGI CZ