Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Dicota Code Sleeve 13

Většina pouzder na notebooky nemá vůbec žádný nápad, ani trochu stylu a jsou jen tak aby byla (možná až na ty kožené). Nějaké pouzdro však potřebujete a tak Vám nakonec stejně nezbyde nic jiného, než si něco vybrat. Proto píši tuto recenzi. Pouzdro pro 13″ notebooky od známého výrobce Dicota mě na první pohled také nějak extra svým zjevem nezaujalo. Po stránce zpracování je to však jiná káva.

Když jsme si shrnuli, jak jsou ty pouzdra vlastně hrozná, pojďme se na to podívat z toho praktičtějšího hlediska a rovnou na tento model.

Na první pohled vás určitě zaujme jednoduchým designem, nikoho neurazí a to je mi sympatické. Téměř celý vnějšek tvoří neopren, vstup do kapsy je pak ozdoben jemně pruhovanou, šedou umělou textýlií s logem výrobce. Do kapsy se pohodlně vejde myš nebo malá nabíječka (nemá zips, takže musíte dávat pozor, aby se vám z kapsy něco nevysypalo). Ale stejně, kdo by chtěl mít škaredý hrb na pouzdře…

dicota

Okolí kolem zipsu poskytuje dostatečnou ochranu proti poškrábání Vašeho notebooku při zasouvání, vytahování nebo zapínání. Vnitřek pouzdra je tvořen měkkou výstelkou z umělé kožešiny, ta je velmi příjemná a určitě se bude líbit i Vašemu „miláčkovi“ (haha). Po stránce zpracování tak určitě budete spokojeni.

Vleze se? Nevleze se? Výrobce uvádí, že sedne na Macbook Pro / Air. To je pravda, MBP 13 Retina se tam vešel akorát. Když jsem se tam snažil dostat třináctku od Aceru, narazil jsem. Nacpat jsem ji tam nacpal, ale už nešel zavřít zips.

Pokud tedy přemýšlíte nad tímto pouzdrem pro cokoliv jiného než je zařízení od Apple, raději bych Vám za sebe doporučil poohlídnout se po něčem jiném. Hledáte-li však něco přímo pro mac, je to v této cenové relaci asi jedna z nejlepších koupí.

Cena při psaní recenze: 570Kč

Vývoj ceny:

Graf ceny produktu Pouzdro Dicota D30571 13″ black poskytuje server Heureka.cz

Written by:

Published on: 12.11.2013

Filled Under: Hlavní strana, recenze

, , ,