Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Toshiba uvádí nové prémiové notebooky

Jestli pracujete na cestách a vyžadujete od svého notebooku prvotřídní hardware a dlouho výdrž na baterii, zbystřete! Toshiba uvádí na český trh tři nové modely z řady Z30 s bohatou hardwarovou výbavou a dokonalým zpracováním.

Řada Z30 je nástupcem modelu Portégé Z830, který byl velmi dlouhou dobu tím nejlehčím 13,3″ notebookem na světě. Vyztužené magnesiové šasi tohoto notebooku přečkalo všechny nástrahy, které se při cestě Afrikou a Jiřní Amerikou naskytly Danu Přibáňovi, který tyto kontinenty pokořil ve žlutém trabantu. Nutno zmínit, že notebook stále funguje bez jediného servisního zásahu.

Spolehlivost podtržená zárukou

Spolehlivost, kterou s sebou nese řada Z30 je ještě podtržena  mimořádnou zárukou spolehlivosti. Tato záruka spočívá v tom, že pokud Vám notebook vypoví službu, získáte bezplatnou opravu a dokonce i vrácení celé pořizovací částky (více o této záruce zde). Toshiba si vše vyrábí ve své vlastní továrně a tak má naprostou kontrolu nad kvalitou svých produktů. Všechny notebooky Portégé a Tecra také procházejí náročnými testy HALT, nezávislého německého zkušebního institutu TÜV Rheinland®. V rámci testů jsou notebooky opakovaně vystavovány extrémním teplotám, pádům a vibracím.

Portege Z30-A_02_Win8-1_Screen

Modely, výbava a ceny

Všechny modely mají matný antireflexní displej o úhlopříčce 13,3″ (33,8cm) s FULL HD rozlišením. Notebooky jsou dodávány s předinstalovaným operačním systémem Windows 7 Professional a instalačním diskem s Windows 8.1. I přes velkou baterii, která dodává energii na 10 hodin provozu je váha velmi příjemná – pouhé 1,2 kilogramy.

Prvním z modelů nové řady je Portégé Z30-A-181. Notebook je vybaven procesorem Intel Core i5 4210U Haswell, 8 GB RAM DDR3L, grafickou kartou Intel HD Graphics 4400, SSD diskem s kapacitou 256 GB, WiFi, Bluetooth 4.0,webkamerou, HDMI konektorem, WiDi, třemi porty USB 3.0, čtečkou otisků prstů a TPM čipem. Cena tohoto modelu je 35 390 Kč s DPH.

Druhý model za cenu 37 490 Kč včetně DPH – Portégé Z30-A-19L – je vybaven procesorem Intel Core i7 4510U Haswell a 3G/LTE modemem pro SIM kartu a trvalý přístup k internetu.

Na vrcholu nabídky stojí Portégé Z30-A-1E1, který disponuje oproti poslednímu jmenovanému operační pamětí 16 GB a SSD diskem s kapacitou 512 GB. Jeho cena je 48 190 Kč s DPH.

Written by:

Published on: 27.10.2014

Filled Under: Hlavní strana, novinky, tiskové zprávy

, , , ,