Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Islámští hackeři shodili britské jízdní řády

Celkem bizarní kousek se povedl Islámské hackerské skupině „Arab Security Team“, která na Nový rok napadla stránky s autobusovými jízdními řády v britském Bristolu. Hackeři na stránky pravděpodobně zaútočili omylem, kvůli názvu stránek, které obsahují slovo „Západ“ (TravelWest).

Místní noviny Western Daily Press uvedly, že skupina si myslela, že TravelWest jsou důležitější webové stránky, které zajišťují cestování po celém západě.

Mnohým návštěvníkům se tak poskytl pohled na černé webové stránky, na kterých byl arabský text a v pozadí hrála hudba. Mimo mnoho podpisů od hackerů zde návštěvníci mohli nalézt také odkaz na Facebookové stránky hackerské skupiny.

Dle údajů na Facebooku skupina sídlí v Tunisku. Hackeři místo popularity ale sdílí výsměch a to právě kvůli jejich omylu.

Samotní hackeři také tvrdí, že již dříve napadly stránky Filipínských aerolinií, Salvadorské vlády a také řadu menších ruských stránek.

 

 

Previous post:
Next Post:

Written by:

Published on: 3.1.2015

Filled Under: Hlavní strana, novinky