Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Seat a Samsung – hvězdný pár?

Během kongresu MWC 2015 (Mobile World Congress), který proběhl 2.- 5. března ve Španělské Barceloně, podepsala společnost SEAT a SAMSUNG smlouvu o vývoji technických řešení pro dokonalou konektivitu v modelech SEAT, čímž se zrodil nový hvězdný pár automobilky a výrobce elektroniky. V nejbližších měsících se objeví v nabídce modelů SEAT právě tento nový systém, který zajistí neustálé spojení se světem. Smlouva ošetřuje také, že tato nová výbava se bude nabízet na všech 75 trzích, kde je možné vozy SEAT koupit.

Vozidla SEAT budou vybavena technologii MirrorLink, který propojí mobilní přístroje SAMSUNG, včetně aplikací vyvinutých značkou SEAT, s informačním a zábavním systémem vozu. MirrorLink zajišťuje ve vozech koncernu VOLKSWAGEN konektivitu mezi vozem a chytrými zařízeními. Obsah chytrého telefonu je přenášen ve stejném zobrazení na displej infotainmentu vozidla, bez toho, aby řidič musel odvracet pozornost od řízení. Řidič tak má přístup k aplikacím a zároveň může nepřetržitě sledovat dění před vozem.

Návštěvníci MWC 2015 se mohli prakticky seznámit s následujícími funkcemi, které budou v nejbližších měsících k dispozici v nové produktové řadě SEAT:

  • Volba dekoračního osvětlení vozidla, nastavení klimatizace Climatronic, vyhledání oblíbené hudby a dokonce i aktivace přivítání při nastupování do vozu.
  • Odemknutí a uzamknutí dveří vozu SEAT pomocí chytrých hodinek.
  • Systém SEAT ConnectApp, který nabízí efektivitu, produktivitu (čtení a psaní e-mailů) a zábavu za jízdy, například s využitím dat vozidla. Při vzrušující jízdě s vozem SEAT může dokonce hlídat tep řidiče.

 

Z těchto funkcí a aplikací je naprosto zřejmé, že SEAT a SAMSUNG už nějakou chvíli spolupracují, ale teprve teď byla vhodná příležitost to oznámit světu. S odstupem času tak uvidíme, jak se jim to bude dařit. Výsledný infotainment se pokusím pro Vás otestovat, jakmile bude k dispozici.

samsung a seat

Written by:

Published on: 8.3.2015

Filled Under: Hlavní strana, Inteligence v autech

, , ,