Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Colin Furze představil nůž, který vám při krájení opeče toust

Instalatér, kaskadér, vynálezce a filmař, přesně to je Colin Furze. Vynalézavý YouTuber, jež má na svém kanále už přes milion odběratelů a při každém jeho videu se bojíte, aby ho nový vynález nezabil. Jednou dělá kolo s tryskovým motorem, jindy zase přetvoří elektrický čtyřkolový vozík pro důchodce na nadupané vozítko. Zapsal jej dokonce i do Guinessovy knihy rekordů!

Colin tentokrát vyzval fanoušky, aby vymysleli, co má sestrojit za šílený stroj. Rád by totiž  všem pomohl s každodenním trápením nad rutinními záležitostmi. Domácí kutil nakonec jako výherce vybral nůž, který vám opeče chleba už při samotném krájení! Inspirace přišla z filmu Stopařův průvodce po Galaxii, tam sice krájeli chleba světelným mečem, Colin na to šel ale tradičně cestou síly. V tomto případě pořádně nažhavenou pilu! Studené máslo co nejde rozmazat? Také nic, co by pekelná pilka na chleba nezvládla.

Jamie Oliver a jemu podobní, mají asi tímto útrum s prodeji příslušenstí do kuchyně (za věrnostní body) v Albertu. Obyčejný nůž s jakýmkoliv ostřím už totiž nikdo po shlédnutí videa nebude chtít. Stejně tak Horst Fuchs bude muset s kampaní přitvrdit, řezání plechovky tímto úplně ztratilo své rebelství.

Stopařův průvodce po Galaxii (0:57)

Written by:

Published on: 6.6.2015

Filled Under: Hlavní strana, Nezařazené, novinky