Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

freeSAT představil nové balíčky a kampaně

Satelitní služba freeSAT, která působí na území České a Slovenské republiky, představila kompletně nové kampaně a přeskládané balíčky. Největšími novinkami jsou zrušení samostatného HD balíčku a výrazné snížení částky za pronájem boxu.

Velké změny přicházejí u balíčků freeSAT Medium, freeSAT Medium Karta a freeSAT HD. Balíček freeSAT HD nově vůbec neexistuje. Všechny programy, které obsahoval, se přesunuly do balíčku Medium. Konkrétně to jsou programy Nova HD, Nova Sport HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Travel Channel HD, History HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Slovak Sport TV1 HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Sport2 HD, Sundance Channel HD, Mooz Dance HD. V plánu jsou ještě dva HD programy – ČT 2 HD a Sport 1 HD. ČT 2 ve vysokém (HD) rozlišení by měla obohatit nabídku 1.10. 2015 Datum startu Sport 1 HD zatím není známý. Změny se týkají cen i názvů jednotlivých balíčků Medium. Ty nyní obsahují více než 75 kanálů v klasickém (SD) rozlišení a 16 programů ve vysokém (HD) rozlišení všech žánrů.

Cena balíčku freeSAT Medium Karta, nově freeSAT Medium HD (kampaň MDK) vzroste o 50 Kč. Z původních 199 Kč na 249 Kč měsíčně. Nový klienti ovšem získají tento balíček na 6 měsíců za sníženou cenu – 229 Kč měsíčně. Tento balíček obsahuje jednu hlavní dekódovací kartu a dekódovací druhou kartu zdarma. Třetí a čtvrtá dekódovací karta stojí jako dříve po 100 Kč měsíčně. U tohoto balíčku je poskytován příspěvek na instalaci ve výši 700 Kč.

Rozhodně větší překvapení, aspoň co se týče boxů, si freeSAT přichystal u balíčku freeSAT Medium, nově freeSAT Medium HD + box (kampaň MDB). Cena z původních 299 Kč vzrostla o 50 Kč na 349 Kč. Nový klienti získají tento balíček na 12 měsíců za sníženou cenu – 329 Kč. Tento balíček obsahuje jeden box s dekódovací kartou a druhou dekódovací kartu zdarma. Třetí a čtvrtý box s dekódovací kartou stojí nově pouze po 29 Kč. Dříve to bylo 149 Kč měsíčně. To je tedy pokles ceny o rovných 120 Kč. U tohoto balíčku je poskytován příspěvek na instalaci ve výši 1 200 Kč.

Balíček freeSAT Plus HD (kampaň PHK), který obsahuje programy z původních balíčků Medium, Plus a HD, abonenti získají za cenu 359 Kč. Nový klienti ovšem získají tento balíček na období 12 měsíců za sníženou cenu – 329 Kč měsíčně. Tento balíček obsahuje jednu hlavní dekódovací kartu a dekódovací druhou kartu zdarma. Třetí a čtvrtá dekódovací karta stojí rovněž jako u balíčku Medium po 100 Kč měsíčně.

Balíček freeSAT Plus HD + box (kampaň PHB) obsahuje rovněž všechny kanály z původních balíčků Medium, Plus a HD. Abonenti ho získají za cenu 459 Kč. Nový klienti ovšem získají tento balíček na období 12 měsíců za sníženou cenu – 429 Kč měsíčně. Tento balíček obsahuje jeden box s dekódovací kartou a druhou dekódovací kartu zdarma. Třetí a čtvrtý box s dekódovací kartou stojí rovněž jako u balíčku Medium po 29 Kč měsíčně.

FreeSAT DVR (digital video recorder) přijde abonenty jako doposud na 99 Kč měsíčně.

Beze změny zůstaly balíčky freeSAT Karta a freeSAT Light. Ty nabízí 27 vybraných Českých, Slovenských, Maďarských a zahraničních zpravodajských kanálů. Konkrétně to jsou tyto programy: ČT1, ČT2, Nova, Prima, ČT24, Prima Cool, Jednotka, Dvojka, JOJ, Markíza, Doma, JOJ plus, TV Barrandov, Prima Love, ČT Sport, TA3, CNN, Sky News, Al Jazeera, CCTV News, Óčko, Duna TV, Duna World, M1, M2 / Petőfi TV, RTL Klub, RTR Rossia. K těmto dvěma balíčkům nelze přiobjednat žádný prémiový balík. Balíček freeSAT Karta obsahuje pouze dekódovací kartu. Cena tohoto balíčku je 500 Kč/rok. Dále se pak platí jednorázový aktivační poplatek, který činí rovněž 500 Kč. Balíček freeSAT Light obsahuje spolu s dekódovací kartou také box. Novým klientům jsou zasílány pouze boxy, podporující HD vysílání. Cena tohoto balíčku je 149 Kč/měsíc. Jednorázový aktivační poplatek činí pouze 1 Kč.

Prémiové balíčky HBO Pak, HBO MAX Pak, Filmbox Pak a freeSAT Active zůstaly rovněž beze změny.

  • HBO Pak (HBO, HBO2 a HBO Comedy): 249 Kč měsíčně.
  • HBO Max Pak (HBO HD, HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax a Cinemax2): 299 Kč měsíčně. Předplatitelé tohoto balíčku získají také přístup k videopůjčovně HBO GO.
  • Filmbox Pak (FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Plus): 100 Kč měsíčně.
  • freeSAT Active (Private, Hustler TV): 249 Kč měsíčně.

Nové kampaně začnou oficiálně platit v pondělí 14. 9. 2015 (případně úterý). Stávajícím klientům zůstávají původní kampaně beze změny. Pro přechod na nové kampaně je třeba kontaktovat klientské centrum a individuálně si změnu domluvit.

Přehled jednotlivých balíčků:

Pokud není uvedeno jinak, částky jsou ceny za 1 měsíc.

(1) Prvních 6 měsíců akční cena: 229 Kč.
(2) Prvních 6 měsíců akční cena: 329 Kč.
(3) Prvních 12 měsíců akční cena: 329 Kč.
(4) Prvních 12 měsíců akční cena: 429 Kč.

 

Web: http://cz.freesattv.tv/

Facebook: freeSAT Česká republika

Kontakt: +420 222 999 900

 

Written by:

Published on: 12.9.2015

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, ,