Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Honor 6 a 6+ dostávají upgrade na Android 5.1

Důležitý upgrade systému si připravila společnost Honor pro své zákazníky, jež používají Honor 6 a Honor 6+. Právě jich se totiž týká aktualizace na Android 5.1 Lollipop s lepším systémem notifikací, rychlejší odezvou a delší výdrží na baterii. Dále přibyl režim hosta, podpora RAW formátů, snadnější správa wi-fi sítí, Bluetooth, GPS,…

Honor6Update

Honor 6 je smartphone s pětipalcovým FullHD displejem, osmijádrovým procesorem Hisilicon Kirin920, 3GB pamětí RAM a s 13 MPx zadním a 5 MPx předním fotoaparátem. 

Aktualizaci pro Honor 6 je možné stáhnout zde: http://bit.ly/Honor_6_Update


Honor 6+ je novější model s 5,5“ displejem a dvěma paralelními čočkami 8 MPx (tzv. eagle eye) umožňujícími maximální rozlišení 13 MPx a s 8 MPx předním fotoaparátem. Tento model má procesor Kirin925 s 8+1 jádry, 3GB pamět RAM a 32 GB ROM, dual-SIM podporu a baterii s výkonem 3600 mAh s dvoudenní výdrží za běžného provozu. 

Aktualizaci pro Honor 6+ naleznete zde: http://bit.ly/Honor6Plus_Update

 

Written by:

Published on: 2.10.2015

Filled Under: mobil, novinky