Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

National Geographic Channel pro abonenty Skylinku zdarma

Satelitní operátor Skylink si přichystal pro své zákazníky ochutnávku. Všichni klienti operátora mohou do konce listopadu sledovat populární dokumentární kanál National Geographic Channel (NGC) zdarma.

Dokumentární stanice National Geographic Channel je běžně dostupná zákazníkům Skylinku, kteří si předplácí některý z balíčků Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 nebo Komplet.

Program bude od dnešního dne dostupný do 30. listopadu 2015 v režimu FTV (free to view). To znamená, že k němu budou mít přístup všichni abonenti operátora, kteří mají aktivní dekódovací kartu, tj. mají na ní aktivovaný jakýkoliv balíček, příp. uhrazený servisní poplatek.

National Geographic Channel prezentuje přední objevitele a vědce, ale také renomované filmaře a fotografy z oblasti životního prostředí a podílí se tak na vzdělávání diváků v oblasti vědy, techniky či ochrany přírody.

National Geographic Channel je dokumentárně vzdělávací televizní kanál společnosti National Geographic Society. Vysílá převážně dokumentární filmy vlastní produkce. Stanice má podobnou náplň jako třeba Discovery Channel. Pořady jsou cíleny převážně na vzdělávání diváků. Pořady věnované různým oblastem vědy, techniky, ochrany přírody, objevitelům, vědcům, filmařům a fotografům z oblasti životního prostředí. To vše a mnoho dalšího přináší tento světoznámý dokumentární kanál.

Diváci se mohou těšit na pořady, jako jsou: Mozek v akci, Vyšetřování leteckých neštěstí, Vědecky prověřeno, Zlato Yukonu, Nacistické megastavby, nebo Jedinečné letiště v Dubaji.

technické parametry – National Geographic Channel:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,895 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Written by:

Published on: 2.11.2015

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , ,