Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Odvážně jiné jsou v podání Lenova i tablety Yoga Tab

Nová generace multimediálních tabletů YOGA se zabudovaným projektorem, charakteristickým designem a působivým zvukem je tady.

Lenovo YOGA Tab 3 Pro

Na první pohled zaujme svým IPS displejem o uhlopříčce 10,1″ s rozlišením QHD (2560 x 1600). Displej i tělo jsou odolné vůči stříkající vodě nebo náhodnému polití. Jako materiál byl použit hliník a imitace kůže, což znamená jediné, žádnému zvířeti nebylo ublíženo.

lenovo-yoga-tablet-3-pro-stand-mode-2

Nejzajímavějším prvkem je však samozřejmě vestavěný projektor – dle mého skvělý nápad. Oproti předcházející generaci je projektor integrovaný v otočném pantu a díky tomu mají uživatelé možnost úhel natočení projektoru v rozsahu 180°. Maximální uhlopříčka promítaného obrazu dosahuje 70″. Jako plátno můžete využít třeba svou zeď, lenoch kreativec zase hned vyzkouší promítání filmu na strop.

Po projektoru vás ještě ohromí zvuk. Čtveřice předních reproduktorů JBL s technologií Dolby Atmos pro vyvážený, ale přesto hlasitý výstup dostane sousedy z postele.

Čtyřjádrový procesor Intel Atom x5 s 2 GB RAM je dostatečně výkonná kombinace pro obsloužení jakýchkoliv multimédií. Udávaná výdrž výrobcem je 18 hodin.

Mezi další výbavu patří třeba dva fotoaparáty – přední 5MPx s pevným ohniskem a zadním 13MPx s automatickým ostřením. Vnitřní úložiště 32GB by asi žádnému „filmofilovi“ nestačilo, rozšířit jej naštěstí můžete přes microSD až o dalších 128GB. Samozřejmostí je i podpora LTE (4G).

 

Tablet Lenovo YOGA Tab 3 Pro bude na našem trhu dostupný od začátku prosince za 16 999 Kč včetně DPH.

Dvourozměrný YOGA Tab 3

Nové modely YOGA Tab 3 stejně jako YOGA Tab 3 Pro disponují charakteristickým vícerežimovým designem – Podrž, Postav, Polož a Pověs. Na výběr máte hned ze dvou uhlopříček displeje, menší 8″ a větší 10″ verzi. Zajímavostí je určitě technologie AnyPen pro psaní jakýmkoliv vodivým předmětem nebo fotoaparát, jehož konstrukce umožňuje rotaci čočky až o 180°.

lenovo-yoga-tablet-3-8-inch-stand-mode-2

Baterie dle slov výrobce vydrží až 20 hodin na jedno nabití. Dva zabudované reproduktory JBL s technologií virtuálního prostorového ozvučení Dolby Atmos pro čistší zvuk rozezní celý váš pokoj.

Tablet pohání čtyřjádrový procesor spolu s 1 GB RAM, tady bych se možná trochu bál, přece jenom 1GB RAM je v roce 2015 na Android už dost málo. Doufejme, že Lenovo dobře odladilo svůj systém.

Vnitřní slot pro SIM kartu u LTE modelu umožní s tabletem nejen surfovat na internetu, ale i telefonovat.

Tablet YOGA Tab 3 v 8″ provedení koupíte na českém trhu za cenu 4 999 Kč, za 10″ model si pak připravte 5 999 Kč včetně DPH.

Written by:

Published on: 3.12.2015

Filled Under: novinky