Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Samsung Galaxy S6 Edge+ dostal aktualizaci na Android 6.0.1. Marshmallow

Společnost Samsung má pověst výrobce, který si s aktualizacemi svých strojů moc hlavu nedělá a to ani v případě vlajkových lodí. O to více se s napětím čekalo, jak dlouho mu bude trvat aktualizace z Androidu Lollipop na Marshmallow u Samsungu Galaxy S6 Edge (Plus). Naštěstí jsme se tentokrát dočkali a 14. 3. 2015 se mi rozsvítila ikonka aktualizace, její velikost je zhruba 1,5 GB.

Přinesla s sebou aplikaci Beep’nGo (správa slevových karet a kupónů), nový vzhled oznamovacího centra, ikony složek mají nově bílé pozadí a další drobné změny designu. Změny se odehrály v úspoře energie, zrychlení systému a lepším zabezpečení oprávnění. V úsporném režimu jsem však shledal problémy s Facebook Messengerem, který věčně hlásí odpojení od sítě.

Aktualizace se dotkla jakéhosi docku na okraji obrazovky, jež kdysi sloužil jen pro rychlý přístup ke kontaktům a aplikacím.

Written by:

Published on: 16.3.2016

Filled Under: mobil, novinky

, ,