Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Huawei P10 Greenery přichází na český trh

Atraktivní telefon Huawei P10 je nově na českém trhu dostupný i v zelené variantě. Od klasické verze se liší pouze barvou, specifikace zůstávají totožné. Huawei P10 Greenery byla představená už během globálního uvedení v Barceloně jako výsledek spolupráce s Pantone Color Institute. Doplní tak již dříve v ČR dostupné Graphite Black, Mystic Silver, Prestige Gold a Dazzling Blue a aktuálně si ji mohou zákazníci obstarat exkluzivně v síti prodejen Mironet a Mobil Pohotovost. Cena Huawei P10 Greenery je 15 999 Kč.

Huawei P10 je vybaven druhou generací duálního fotoaparátu (20MPx černobílý a 12MPx barevný snímač), na jehož vývoji spolupracovala společnost Leica, nově je certifikací Leica opatřen i přední 8MPx fotoaparát. Smartphone disponuje 4GB operační pamětí RAM a 64GB úložištěm ROM a je poháněn nejnovějším čipsetem Kirin 960 z dílny Huawei. Rychlá čtečka otisku prstů se přesunula na přední stranu zařízení a nově plní i funkci ovládacího prvku. Baterie o kapacitě 3200 mAh podporuje rychlé nabíjení HUAWEI SuperCharge (půl hodiny nabití stačí na celý den užívání).

Nové uživatelské prostředí EMUI 5.1 umožňuje přístup k 90 % operací do maximálně tří kroků a je vybaveno strojovým učením pro optimalizaci výkonu, který se nesnižuje ani po měsících užívání smartphonu.

Written by:

Published on: 17.4.2017

Filled Under: mobil, novinky

, , ,