Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Společnost Epson rozšiřuje řadu tiskáren WorkForce Pro

Ideální řešení pro náročné firemní pracovní skupiny požadující spolehlivost a vysoký výkon

19. března 2012 – Společnost Epson rozšiřuje svou řadu WorkForce Pro o modely WP-4095 DN a WP-4595 DNF.Tyto tiskárny jsou navrženy speciálně se záměrem poskytnout firemním pracovním skupinám a malým a středně velkým firmám nákladovou efektivitu, energetickou účinnost a trvanlivé výstupy vysoké kvality.TiskárnyWorkForce Pro WP-4095 DN a WP-4595 DNF představují dokonalé tiskové řešení pro firemní pracovní skupiny, nabízejí emulace požadované IT manažery společně s vysokým výkonem,spolehlivostí a až o 50 % nižšími náklady na tisk jedné stránky ve srovnání s konkurenčními laserovými tiskárnami[1]. Tyto inkoustové tiskárny jsou skutečnou alternativou k laserovým tiskárnám, protože snížená spotřeba papíru a neuvěřitelně rychlý automatický oboustranný tisk přináší firmám výrazné úspory.Firemní uživatelé uvítají také další výhody, které zahrnují rozlišení tisku 4 800 ×1 200 dpi a nižší náklady na inkoust díky možnosti výběru z inkoustových kazet s vysokou výtěžností (každá z nich dokáže vytisknout až 3 400 stránek)[2]. Firmy tak mají k dispozici výstupy špičkové kvality, které díkyinkoustu Epson DuraBrite Ultraokamžitě zasychají a jsou odolné vůči vodě, rozmazání, zvýrazňovačům a blednutí. Obě zařízení jsou vybavena síťovým rozhraním, což usnadňuje jejich sdílení. Navíc nabízejí podporujazyků PDLvčetněemulací PCL6, PCL5ca originálníemulace Adobe® PostScript® 3TM.Tiskárny jsou vybaveny také aplikacíEpson Connect[3],která vyhoví veškerým požadavkům uživatelů

na mobilní tisk a nabízí možnost přímého tisku z inteligentních telefonů a tabletových počítačů.Alina Zagaraite, produktová manažerka společnosti Epson Europe,uvádí:„Tyto nové přírůstky v řadě WorkForce Pro jsou zkonstruovány tak, aby je bylo možné bez problémů integrovat do pracovních skupin v rámci každého firemního prostředí. Uživatelé tak získávají nejen vysoce odolné a výkonné tiskárny, ale zároveň také úsporné a ekologické řešení. Tato zařízení nabízejí uživatelům ve srovnání s konkurenčními laserovými tiskárnami výrazné, až 80% snížení spotřeby[4]elektrické energie a jsou vybavena univerzálním tiskovým ovladačem a řadou emulací, což přispívá k efektivnímu provozu šetrnému vůči životnímu prostředí.“Alina Zagaraite dále doplňuje:„Díky řadě WorkForce Pro již firmy nemusejí slevovat ze svých nároků na spolehlivost, výkonnost a nákladovou efektivitu.“
Tiskárny je možné zakoupit od března 2012 za doporučenou maloobchodní cenu – model WP-4095 DN od 10 289 Kč a model WP-4595 DNF od 13 229 Kč.

Hlavní vlastnosti:

Vlastnosti

WP-4095 DN

WP-4595 DNF

Rychlý tisk až 16 str./min černobíle a 11 str./min barevně[5]

Až o 50 % nižší náklady na tisk jedné stránky ve srovnání
s laserovými tiskárnami1

O 80 % nižší spotřeba energie než u laserových tiskáren4

Maximální pracovní cyklus

Až 30 000 stran

Až 30 000 stran

Vysoké rozlišení tisku až 4 800 x 1 200 dpi

Kapacita zásobníků na papír: standardně 330 listů / maximálně 580 listů (s volitelným příslušenstvím)

Automatický oboustranný tisk

Inkoustové kazety Epson s vysokou výtěžností

Funkce tisku a kopírování

Funkce faxu

Možnosti připojení

USB 2.0 / Ethernet

USB 2.0 / Ethernet

Inkoust EPSON DURABrite Ultra

Duplexní automatický podavač dokumentů pro reprodukci oboustranných dokumentů

Nízká spotřeba energie splňující podmínky standardu ENERGY STAR

Epson Connect3

PDL (PCL6, PCL5c, PS3)

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních zobrazovacích produktů. Prostřednictvím kompaktních, energeticky úsporných a vysoce přesných technologií použitých v řadě výrobků od tiskáren a projektorů 3LCD pro firmy i domácnosti až po elektronická a krystalová zařízení, se snaží překonávat představy zákazníků po celém světě.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonskuzaměstnává více než 70 000 zaměstnanců ve 106 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

SpolečnostEpson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 2 400 lidí a ve fiskálním roce 2009 zaznamenala obrat 1.875 milionů eur.http://www.epson-europe.com/

Environmentální vize 2050

http://eco.epson.com


[1]Na základě údajů poskytnutých společností IDC bylo do srovnání zahrnuto 10 nejlepších barevných laserových tiskáren a multifunkčních zařízení formátu A4 prodaných ve Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Velké Británii ve 4. čtvrtletí 2010. Náklady na tisk jedné stránky byly vypočítány na základě oficiálních údajů o cenách a výtěžnosti tonerových kazet zveřejněných výrobci ve Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Velké Británii k prosinci 2010.

[2]V souladu s normou ISO/IEEE 24711/24712

[3]Podporuje následující jazyky: angličtinu, němčinu, francouzštinu, italštinu, španělštinu, portugalštinu a holandštinu. Vyžaduje bezdrátové připojení k internetu. Další informace a seznam podporovaných zařízení naleznete na webových stránkách http://www.epsonconnect.eu/.

[4]Na základě údajů poskytnutých společností IDC bylo do srovnání zahrnuto 10 nejlepších barevných laserových tiskáren formátu A4 a multifunkčních zařízení prodaných ve Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Velké Británii v 1. čtvrtletí roku 2011. Spotřeba energie byla vypočítána na základě oficiálních údajů naměřených v režimu tisku / průměrném režimu a zveřejněných výrobci k červenci 2011.

[5]V souladu s normou ISO/IEC 24734 představuje průměrnou hodnotu ESAT/FSOT z testu zařízení kancelářské kategorie u jednostranného/oboustranného tisku. Další informace naleznete na webových stránkách www.epson.eu/testing.

Written by:

Published on: 28.3.2012

Filled Under: tiskové zprávy