Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

LRose a její pouzdra pro iPad

iPad je krásné, ale současně i velmi křehké zařízení. Bez kvalitního pouzdra by neměl žádný jeho uživatel udělat vlastně ani krok. Nechávat iPad jen tak bez pouzdra je riskováním, že při manipulaci s ním dojde k poškození a při pádu dokonce i k úplnému zničení. Oprava by mohla stát i tisíce korun. Oproti tomu investice do kvalitního pouzdra je záležitostí jen několika set. Nevěříte? Představujeme stylová pouzdra od LRose, která překvapí trendy designem i několika vychytávkami, které vám zpříjemní užívání přístroje.

Proč je LRose správnou volbou?

Značka LRose nabízí pouzdra pro iPad mini a další modely, která se mohou pochlubit vysokou kvalitou zpracování, zajímavým designem a současně i nízkou cenu. Dochází tedy k propojení tří hlavních aspektů, které je třeba při nákupu vzít v potaz. Kvalita je zaručena použitím odolných materiálů. Pouzdra jsou vyrobena z EKO kůže. Tento materiál je odolný proti vnějším vlivům a současně dostatečně pevný, aby zajistil náležitou ochranu. Ve vnitřní části pouzdra se nachází jemná vlákna, která přístroj chrání a současně napomáhají udržovat displej i celé tělo přístroje bez nečistot.

lrose2

Výhodou je, že je pouzdro na iPad navrženo tak, aby nijak neomezovalo ovládání přístroje. Snadno se dostanete ke všem ovládacím prvkům, aniž byste museli iPad z pouzdra vyjmout. Pouzdro perfektně chrání tělo přístroje, ale displej zůstává volný, takže je určitě vhodné si zakoupit ochrannou folii. Mezi vychytávky patří pojistka na suchý zip, která nedovolí, aby přístroj samovolně vyklouzl. Jistě vás potěší, že horní víko může sloužit i jako stojan.

lrose

Variace mnoha barev

Nabídku značky LRose si můžete prohlédnout v internetovém obchodu isnap.cz. Najdete v ní hned několik druhů pouzder v trendy barvách. V obchodě si můžete za výhodnou cenu koupit také obal na tablet, kryt na iPhone a další Apple příslušenství.

Tip: Zajímáte se o svět Apple? Doporučujeme sledovat tuto rubriku na idnes, kde se pravidelně objevují novinky ze světa Apple, iPadů a iPhonů.

Written by:

Published on: 30.5.2015

Filled Under: Hlavní strana, inzerce

,