Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Ochutnávka filmového kanálu JOJ Cinema prodloužena do poloviny září

Diváci satelitní platformy Skylink mohou sledovat filmový program JOJ Cinema zdarma až do 15. 9. 2015. Původně měla ochutnávka trvat do dnešního dne, tedy 31. 8. 2015. Operátor se ale dohodl s provozovatelem kanálu o prodloužení této akce.

Ochutnávka běží v režimu FTV (free to view). To znamená, že k programu JOJ Cinema mají přístup všichni zákazníci, kteří vlastní dekódovací kartu Skylink. Karta ovšem musí být aktivní – musí na ní být zaplacený aspoň servisní poplatek.

JOJ Cinema je mladá filmová stanice slovenské vysílací skupiny JOJ. Vysílání bylo zahájeno teprve letos v červnu. Program přináší filmy různých žánrů s českým dabingem, které nejsou přerušovány reklamou.

Kanál JOJ Cinema bude po skončení ochutnávky dostupný pouze zákazníkům s placenými balíčky Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Flexi7 a Komplet.

technické parametry – JOJ Cinema:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,797 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29500
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Program je vysílán v kompresním formátu MPEG-4/SD. Pro jeho příjem je tedy nutný HD satelitní přijímač.

Written by:

Published on: 31.8.2015

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , ,