Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Audi A3 dostane Virtual Cockpit

Je tady dobrá zpráva pro příznivce ingolstadtské automobilky Audi. Donedávna platilo, že pokud chtěl mít zákazník revoluční Virtual Cockpit v Audi, musel si vybrat mezi novou Audi TT nebo novou R8.

2016-audi-a3-sportback-tdi-s-line-photo-589818-s-986x603

Od příštího roku zařadí Audi „Virtual Cockpit“ do příplatkové výbavy modelu A3. Nebude jej možné objednat v základní verzi, ale od vyšších stupňů výbav to už možné bude. Automobilka dále potvrdila, že bude „Virtual Cockpit“ nabízet v modelech Q7 (od 2016) a A4 (2017). V kuloárech se šeptá také o příští generaci Q5 a A5 kupé, tyto informace však nejsou potvrzeny.

„Virtual Cockpit“ je 12.3″ TFT displej, který představilo Audi s nejnovější generací modelu TT. Displej představuje významný pokus doslova přebudovat kapličku přístrojů. Všechny informace, které obvykle zobrazuje centrální obrazovka infotainmentu se zobrazují v kapličce přístrojů. Zobrazování je možno individuálně nastavit.

news-2016-q7-05c

Written by:

Published on: 1.9.2015

Filled Under: Inteligence v autech

,