Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Česká Digi TV zdražuje; byla představena Nová Digi TV CZ

Společnost LAMA Energy, nový vlastník české satelitní placené televize Digi TV, po květnovém rozšíření programové nabídky o 5 nových stanic (Smíchov, Telka, Prima Love, Prima Zoom, ČT:D/art) přichází s méně příznivou zprávou – zdražuje.

Od 1.9.2015 platí nový ceník české Digi TV, který se týká stávajících i nových zákazníků operátora. Základní programový balíček od prvního zářijového dne stojí 299,-Kč měsíčně (původně 260,-Kč). Stejná cena platí i za omezenou programovou nabídku s názvem „DIGI Mini Pack“ (původně stála 50,-Kč). Pro zákazníky se díky tomu omezená nabídka prakticky nevyplatí.

Tabulka č. 1 – Ceník Staré Digi TV CZ

Výše uvedené ceny platí pro stávající klienty Digi TV. Od 30.9.2015 nebude možné starou Digi TV objednávat. Stará podoba české satelitní platformy Digi TV skončí v polovině roku 2016. Do té doby musí klienti české Digi TV přejít na novou nabídku operátora, která má poskytnout širší programovou nabídku, nové služby a technicky kvalitnější přenos programů.

Provozovatel české platformy Digi TV se nyní soustředí na spuštění vylepšené služby, kterou pojmenoval „Nová Digi TV“. Ta přinese širší programovou nabídku, balíček s prémiovými programy HBO, extra balík programů pro náročné diváky. Start Nové Digi TV CZ je naplánován na 1.10.2015.

Nový vlastník Digi TV bude preferovat uzavírání smluv na dva roky. Pro tyto klienty budou ceny mnohem příznivější než pro ostatní zájemce, kteří si službu pořídí na dobu neurčitou.


* nelze přiobjednat žádné další balíčky

** nelze samostatně, nutný Základní balíček

*** nelze samostatně, nutný HBO balíček

**** Pokud si klient objedná balík Extra, HBO nebo Maxi balíček, neplatí za první přijímač nebo modul žádné poplatky.

Tabulka č. 2 – Ceník Nové Digi TV CZ

K 1.10.2015 bude spuštěna Nová Digi TV CZ, která přinese širší programovou nabídku, včetně HD programů. Původní Digi TV CZ bude v provozu do 30.6.2016. Do té doby musí klienti zmigrovat na Novou Digi TV CZ. Nutná je výměna přijímače a dekódovací karty.

Digi TV vstoupila na český trh před devíti lety – v roce 2006. Od té doby je to první zásadní změna v ceníku platformy.

oficiální web: http://cz.digi.tv/nova-digi/
facebook: https://www.facebook.com/pages/czdigitv/389193707934052?sk=timeline

Written by:

Published on: 1.9.2015

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , ,