Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Lenovo se stalo novým členem Open Gaming Alliance

Nezisková asociace zaměřená na herní průmysl Open Gaming Alliance (OGA) oznámila, že se společnost Lenovo stala řádným členem OGA. Lenovo se tak připojilo k dalším firmám, jako je Intel, Dell/Alienware, Logitech, Razer, Unity a Webroot, aby podpořilo úsilí OGA při vytváření příležitostí a zároveň podpořilo růst a rozmanitost herního průmyslu.

Open Gaming Alliance nedávno zveřejnila výsledky svého každoročního výzkumu s názvem Pinnacle research, který analyzuje tržby a trendy v rámci herního odvětví. Při příležitosti letošní konference E3 Expo představila OGA několik nových iniciativ včetně různých úrovní členství. Zároveň prezentovala nové speciální zájmové skupiny v rámci rozšířené a virtuální reality, softwaru a cloudového hraní her. OGA se také rozhodla významně rozšířit podporu nezávislých vývojářů.

„Rostoucí celosvětová komunita hráčů počítačových her silně podporuje také růst oblasti osobních počítačů. Jsme proto rádi, že jsme se připojili k hernímu ekosystému OGA, což nám umožní najít další příležitosti a nejlepší postupy ve spolupráci s vývojáři a vlivnými osobnostmi herního průmyslu,“ říká Pavel Janich, produktový manažer společnosti Lenovo Česká republika. „Na přelomu letošního roku představíme našim zákazníkům také novou řadu herních počítačů a notebooků, které posunou zážitek z hraní her na zcela novou úroveň,“ dodává.

OGA poskytuje svým členům řadu prostředků od výzkumu a osvědčeného postupu vedení, po marketingovou podporu a spolupráci s některými vydavateli a hlavními poskytovateli hardwaru a middlewaru. Organizace, původně založená v roce 2008 pod názvem PC Gaming Alliance, se vyvinula ve společnost s pokrytím více platforem a operačních systémů. Mezi její hlavní cíle již od založení patří snaha posílit a podpořit komunitu kolem všech herních platforem a zároveň být jednotícím činitelem v tomto rozmanitém odvětví.

„Lenovo je předním světovým výrobcem osobních počítačů a zároveň největším poskytovatelem mobilních telefonů na čínském trhu,“ uvádí prezident asociace OGA Drew Johnston. „O herních platformách není možné mluvit, aniž bychom zmínili obě tyto oblasti. Těšíme se na cenné poznatky, které nám přinese spolupráce s Lenovo a také na pomoc při vedení našich členů k úspěchu.“

Written by:

Published on: 7.10.2015

Filled Under: tiskové zprávy