Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Kanály Slovak Sport se mění na Arena Sport

Sportovní kanály Slovak Sport projdou po dnešní půlnoci velkou změnou. Obě stanice projdou rebrandingem. Od 1. prosince přestanou existovat kanály Slovak Sport a na jejich pozicích se objeví kanály Arena Sport. Změna se dotkne pouze názvu a loga kanálu. Obsah bude víceméně zachován, ale přibydou i některé další atraktivní domácí i zahraniční sportovní akce.

Licence pro kanály Arena Sport 1 a Arena Sport 2 byly uděleny pro společnost TV Central letos v září. Podle licence mají stanice 63,5 procenta z vysílacího času obou programů tvořit pořady, z toho 90% půjde o sportovní. Zbývající prostor nepolitická publicistika. Zbývající vysílací prostor (37,5%) obsadí doplňkové pořady.

Diváci by jistě uvítali zkvalitnění obsahu těchto programů. Z původně nadějných kanálů, které v minulosti vlastnily atraktivní vysílací práva, např. pro fotbalovou Premier League nebo ženský tenis WTA se s postupem času staly „béčkové“ sportovní kanály. Na úbytek sledovanosti doplatil letos v lednu jejich třetí kanál – Slovak Sport TV3, který konkrétně 15. ledna ukončil své vysílání.

Tím to ale neskončilo. Kanály Slovak Sport TV postupně přišly o významné šiřitele. Nejprve je z pozemního vysílání na Slovensku stáhl Towercom. Od září nejsou stanice Slovak Sport TV dostupné ani klientům společnosti Slovak Telekom (Magio, Magio Sat, Nová Digi TV). Naopak v Česku své významné distributory společnost neztratila – omezeně je Slovak Sport TV2 dostupný v RS8 (Regionální síť 8) a dále také v satelitních DTH platformách freeSAT a Skylink, které šíří hlavní první program. První jmenovaná platforma šíří i HD verzi.

Program Arena Sport 1 na první tři dny

Program Arena Sport 1 na první tři dny

Written by:

Published on: 30.11.2015

Filled Under: novinky, TV Vysílání

,