Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Skylink rozšiřuje geoblokaci na stanice JOJ HD a JOJ (SD)

Satelitní poskytovatel Skylink dnes rozšířil geoblokaci na další kanály. Na českých kartách došlo k zablokování stanic JOJ HD a JOJ (SD). Naopak nová stanice JOJ Family HD byla zablokována na slovenských kartách.

Skylink logo

Dnešní geoblokace není u Skylinku žádnou novinkou. Již delší dobu je uplatněna na kanálech Nova International (pouze pro území SK) a Markíza International (pouze pro území ČR). Počet stanic, které satelitní operátor Skylink trvale blokuje se tak rozrostl na počet 5. Je ovšem pravděpodobné, že se toto číslo navýší. TV Nova požaduje stažení svých kanálů z území SK, naopak TV Markíza stejně jako TV JOJ z území ČR.

Televízia JOJ tlačí po operátorech, aby vyřadili z nabídek programy JOJ, JOJ Plus a Wau a místo nich zařadili novou stanici JOJ Family. JOJ Family zahájila pravidelné vysílání dnes v 16:00 hodin. Stanice působí pouze na českém trhu. Divákům se mohou těšit na to nejlepší z vlastní produkce slovenské komerční skupiny JOJ. Půjde nejenom o původní zpravodajství ale rovněž i o seriály a reality show. V programovém schématu se zatím nenacházejí žádné akviziční pořady (seriály ani filmy).

Zákazníci Skylinku naleznou tento program ve vysokém HD rozlišení v balíčku DIGITAL.

nové technické parametry pro JOJ Family HD:

satelit: Astra 3B (23,5°E)JOJ Family logo
kmitočet: 11,973 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Written by:

Published on: 5.9.2016

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , , , ,