Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

freeSAT zařadil stanici JOJ Family

Nová televizní stanice JOJ Family rozšiřuje dostupnost v České republice. Do nabídky jí dnes zařadil satelitní operátor freeSAT.

Pravidelné vysílání této stanice bylo spuštěno 5. září 2016 v 16 hodin. Provozovatelem stanice je společnost JOJ Group, která na slovensku provozuje programy JOJ, JOJ Plus, Wau, JOJ Cinema a Rik.

JOJ Family logo

Diváci se mohou těšit na Soudní síň, která se natáčí speciálně pro JOJ Family v českém jazyce a s českými protagonisty. Hlavním tahákem je také show Česko Slovensko má talent. Poprvé ji v České republice nevysílá TV Prima, ale právě nová JOJ Family. V programové nabídce nabídce nového programu nechybí ani úspěšné slovenské seriály předabované do češtiny, například současný komediální hit Naši, českému publiku už známy Dr. Dokonalý nebo Doktorka Ema, v hlavních rolích s herečkami Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou, které jsou často obsazovány do českých televizních a filmových děl. Ve slovenštině bude JOJ Family vysílat seriály, ve kterých si zahráli v Česku stejně známi herci, jako například ZOO (Tomáš Hanák, Ján Koleník, Táňa Pauhofová), Keby bolo keby (Aňa Geisslerová, Roman Luknár, Ján Koleník, Zuzana Fialová) a další.

Stanice JOJ Family je abonentům freeSAT Česká republika dostupná od balíčku freeSAT Medium HD. Na dotovaných přijímačích ho diváci naleznou na pozici č. 10, kde se původně nacházela stanice JOJ. Ta byla dnešním dnem z oficiální nabídky vyřazena. Klienti s vlastními přijímači musí provést manuální vyhledání. Vysílání programu je šířeno ve standardním rozlišení a kompresním formátu MPEG-4 (H.264). Pro příjem je tedy zapotřebí HD satelitní přijímač.

technické parametry pro příjem JOJ Family:

Družice: Thor 6 (0,8°W)
Frekvence: 12 380 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 5/6
SR: 28000
Norma: DVB-S2
Modulace: 8PSK

Written by:

Published on: 3.10.2016

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , , , ,