Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

FLIX TV rozšiřuje nabídku o 14 HD stanic

Satelitní poskytovatel FLIX TV vylepšuje svou nabídku. Převádí celkem 14 stanic do HD rozlišení pro ČR i SR. Základní nabídka Dobrá TV tak v ČR nově obsahuje již 30 HD stanic!

FLIX TV pokračuje v rozšiřování a zkvalitňování své nabídky. Od dnešního dne je zákazníkům nově dostupných 14 HD stanic, které byly doposud poskytovány v SD rozlišení. Jedná se konkrétně o stanice ČT 2, Prima Cool, Prima MAX, TV Barrandov, Kino Barrandov, ČT 24, AMC, Prima Zoom, Sport 1, LUX a TA 3 pro ČR. Pro slovenské diváky operátor přidává v HD rozlišení také stanice JOJ Plus HD, Doma HD a Wau HD, ty však v ČR stejně jako u žádného jiného poskytovatele dostupné nejsou.

FLIX TV je první satelitní poskytovatel v ČR a SR, který zařadil stanici AMC v HD rozlišení.

Nejedná se o první rozšíření programové nabídky. Operátor od začátku zařadil do svého portfolia také dětskou stanici Nickelodeon, dokumentarní Investigation Discovery HD se zaměřením na krimi žánr a erotickou Dorcel TV, ta nahradila rovněž erotickou stanici Dusk.

Stanice ČT 2 HD se objevila na nové frekvenci. Ostatní stanice zůstaly na stávajících parametrech.

  • ČT 2 HD: 11.094 V 27500 4/5 DVB-S2 8PSK