Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Lenovo Miix kombinuje tablet i plnohodnotný notebook

Společnost Lenovo představuje vícerežimové zařízení Miix postavené na Windows 8

Praha, 17. července 2013 – Jednou z dalších novinek rozšiřující se řady multirežimových zařízení společnosti Lenovo je 10palcový Lenovo Miix. V portfoliu společnosti Lenovo se tento tablet s Windows 8 a počítačovým procesorem řadí k zařízením, která jsou vzhledem k svému vybavení a množství pracovních aplikací ideální volbou pro práci na cestách i příjemným společníkem ve volném čase. Díky snadno odnímatelnému pouzdru s integrovanou klávesnicí AccuType umožňuje Miix okamžité použití v režimu tabletu i v režimu notebooku, čímž se dokáže rychle přizpůsobit aktuálním potřebám svého uživatele.

„V současné době již uživatelé požadují zařízení, která dokážou plnit funkci tabletu i notebooku bez kompromisů. Lenovo Miix s atraktivním designem oba tyto režimy bez problému zastane. Navíc je dalším důkazem toho, že Lenovo neustále pracuje na vývoji tenkých a elegantních dotykových zařízení,“ uvádí Jaroslav Rakušan, Think 4P/Distribution manažer společnosti Lenovo. „Dotykové displeje jsou významným prvkem, který určuje trend spotřebitelské výpočetní techniky. Nejenže uživatelům umožňují snadné ovládání, ale přináší zcela jiný způsob komunikace. Z toho důvodu se snažíme tuto možnost integrovat do většiny našich zařízení,“ doplňuje.

Lenovo Miix se pyšní 10,1” HD IPS displejem s rozlišením 1366 x 768. Kombinuje výkon tabletu a plnohodnotného notebooku v jednom jediném zařízení při použití snadno odnímatelného pouzdra s integrovanou klávesnicí. V obou režimech jej lze ovládat intuitivně jednoduchými dotyky. Poháněn je dvoujádrovými procesory Intel Atom a nabízí 64 GB vestavěné paměti rozšiřitelné o 32 GB pomocí paměťové karty micro SDHC. Poskytuje tak dostatek prostoru pro uložení filmů nebo snímků pořízených při cestování.

Extrémně tenký a lehký Lenovo Miix je stvořený pro použití v pohybu. Váží jen 1,2 kg a tenký je pouhých 10 mm. Svým uživatelům nabízí atraktivní vzhled s na dotek měkkým zadním krytem. Pro celý den práce vydrží až 10 hodin provozu na baterii. Vybaven je čelní webkamerou pro video chat, integrovaným Bluetooth 4.0, Wi-fi a volitelně nabízí připojení 3G. Díky tomu mohou uživatelé zůstat ve spojení s rodinou nebo přáteli kdykoliv a kdekoliv.
Cena a dostupnost

Lenovo Miix bude u nás dostupný od srpna za cenu od 12 000 Kč s DPH.
Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku:www.facebook.com/lenovocz.
O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 34 miliard USD, je největší výrobce počítačů na světě a lídr v PC Plus éře, který poskytuje uživatelům ve více než 160 zemích špičkové produkty a služby postavené na moderních technologiích. Lenovo patří celosvětově k lídrům v oboru, a to díky zaměření na výzkum, vývoj, inovace a kvalitu. Uživatelům nabízí kvalitní služby a produkty s bezpečnostními nástroji a uživatelsky přívětivými technologiemi. Vedle etablované řady business notebooků ThinkPad rozšířilo Lenovo své portfolio také o řadu IdeaPad, určenou převážně domácím uživatelům. Tyto notebooky nabízí špičkové technologie ruku v ruce s čistými liniemi, lehkostí a moderním designem. Lenovo má ve své nabídce i All-in-One počítače ThinkCentre a IdeaCentre, pracovní stanice, servery a řadu dalších počítačových doplňků. Hlavní výzkumná centra společnosti Lenovo se nachází v japonském Yamatu, čínském Pekingu, Šanghaji a Šenzenu a v americkém Raleighu. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.

 

Written by:

Published on: 19.8.2013

Filled Under: tiskové zprávy