Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Happy Plugs uvádí na trh stylové obaly na MacBooky

Švédská módní značka Happy Plugs představila tento měsíc v obchodním domě Colette v Paříži stylové obaly pro 13″ MacBook Pro a MacBook Air. Nová kategorie produktů této značky navazuje na současnou vlnu minimalistického designu, přičemž nabídne svému majiteli pocit z luxusního provedení a zároveň i ochranu svého zařízení.

Happy-Plugs-Brown-Computer-Case-02-300x200@2x

Obaly jsou provedeny z mimořádně kvalitní umělé kůže a hned ve čtyřech odstínech – černá, šedá, růžová a hnědá. Nebylo tedy ublíženo žádnému zvířeti a ještě je můžete zkombinovat s flipovými pouzdry na iPhone a iPad, taktéž od této značky. Vaše iZařízení si tedy dneškem mohou přestat závidět.

„Švédský smysl pro design a jednoduchost byl vždy naší hnací silou. Cílem, který máme, je obohatit váš digitální život cenově dostupnými a zároveň luxusními doplňky, na které budete hrdí. To je hlavní myšlenka této nové řady notebookových pouzder,“ říká Andreas Vural, generální ředitel a zakladatel značky Happy Plugs.

K dostání budou pravděpodobně od dalšího týdne u prodejce iWant, případně dalších vybranných prodejnách, za doporučenou cenu 1 699 Kč.

Happy-Plugs-Brown-Computer-Case-011-300x200@2x

Written by:

Published on: 28.5.2015

Filled Under: Hlavní strana, novinky