Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

FB Messenger má nové funkce, povolí přezdívky, změnu barvy a primární emoji

Po oddělení Messengeru od Facebooku jsme dlouho nezaznamenali žádnou převratnější změnu. Proklínali jste velký modrý palec? Po nejnovějším updatu ho můžete změnit. Sláva! Ikonek pro rychlou reakci je nově 75, nastavit lze ale vždy pouze jednu pro každý chat.

Snímek obrazovky 2015-12-17 v 20.29.58

15 je pak volitelných barev konverzační bubliny, snadněji tím odlišíte jednotlivé chaty od sebe. Posledním viditelným je možnost přiřadit lidem přezdívky.

Bohužel neexistuje žádná možnost omezení, kdo bude barvy, ikony a přezdívky spravovat. Pokud máte ve skupinovém chatu pár trollů, nebude trvat dlouho a všichni se budete jmenovat stejně. Podobně „evil“ by mohlo být i proházení jmen.

Změny provedete jednoduše klepnutím na tlačítko ( i ) v pravém horním rohu chatu. Následně zvolíte, kterou z nových vychytávek chcete změnit.

Všechny nové funkce ještě nejsou ve Facebooku implementovány, i na desktopu však lze používat Messenger jako webovou aplikaci http://messenger.com.

Written by:

Published on: 17.12.2015

Filled Under: novinky, sociální sítě, vychytávky

,