Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

CzTorrent nefunguje. Opět

Aktualizováno (27. 8. 2015): CzTorrent opět funguje: http://www.pcdays.cz/2015/08/cztorrent-opet-funguje/

 

Horké letní dny nedávají zabrat pouze nám, lidem, ale také technice. Mnohdy to odnesou stroje, které jsou permanentně vytíženy a fungují v náročných podmínkách. Není tak divu, že pokud se majitel takového stroje o svůj hardware špatně stará, dopadne to špatně.

Nemohlo nám uniknout ani to, že spadl největší český portál pro sdílení torrentů, CzTorrent. Na vině je hardwarová závada, což potvrzuje i příspěvek na facebookovém profilu CzTorrentu. Hardware havaroval 18. srpna a dodnes nebyla závada opravena, ačkoliv se na nápravě již pilně pracuje a v současnosti probíhá obnova dat ze záložních souborů,  je takovýto výpadek trestuhodný. Jaká služba si může dovolit být čtyři dny mimo provoz?

Majitel CzTorrentu informoval již 22.8. své fanoušky na twitterovém účtě, že k nápravě dojde v řádech hodin. Náprava stále nepřichází a vy už máte vymačkanou klávesu F5? Využijte náš formulář a nechte se informovat o dostupnosti CzTorrentu!

CzTorrent má již od roku 2012 problémy s funkčností jejich serverů, které ustavičně padají (viz náš příspěvek z roku 2012). Snad se z těchto výpadků služba poučí a migruje ke spolehlivější hostingové společnosti.

Written by:

Published on: 24.8.2015

Filled Under: novinky