Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Neuvěřitelná stavba ze hry Minecraft

Dnes se podíváme na neuvěřitelnou stavbu ze hry Minecraft. Vytvořili ji Matt, Phil  a mnoho dalších týpků ze serveru. Celá stavba musela zabrat neskutečné množství času, velké přípravy a sehranost celého „týmu“.

O Minecraft:

Minecraft počítačová hra Markusem Perssonem (přezdívka: Notch) a jeho firmou Mojang. Je to hra, ve které si hráč může dělat vlastně co bude chtít V tomto případě je vrhnut do krychlovitého 3D světa s holýma rukama v kůži neznámého člověka (mezi hráči těž nazývaného ‚Steve‘). Hráč si musí sám nasbírat materiál na stavbu obydlí a na výrobu nástrojů. Ve hře je aplikován efekt dne a noci. V noci se objeví příšery. Hráč buď může sedět a čekat na svítání, jít ven a bojovat o svůj holý život, jen snažit rozšířit svůj skromný přístřešek nebo jít spát.

Hra je momentálně v Beta fázi, které dosáhla 20. prosince 2010. Je to jediná vyvíjející se verze Minecraftu, proto je placená, ovšem jde si zahrát tzv. Minecraft Classic, který je zdarma na oficiálních stránkách hry. Momentálně je dostupná verze Beta 1.7.03. Hra obsahuje různé stupně obtížnosti od „Peaceful“, kdy se neobjevují monstra a životy se automaticky doplňují, až po obtížnost „Hard“ kdy je přežití velice obtížné. Další verzí hry bude vylepšení 1.8 (Adventure update), kde přibyde přes 40 nových věcí, např. NPC, náhodně generované dungeony, sprint, kritické zásahy, další možnosti farmaření, atd.; vydání této verze bude kolem konce srpna (protože 26.–28. srpna se koná herní veletrh PAX a Minecraft bude i zde). Notch potvrdil, že přímo tam prvně veřejnosti představí hratelnou ukázku z Adventure updatu a následně ho vypustí dále podle toho, jak se návštěvníkům veletrhu bude líbít a jaké budou mít připomínky a návrhy na vylepšení. Do hry Minecraft lze táké stáhnout mnoho texture packů, které změní vzhled hry, a modifikací, které dokáží přidat dokonce i letadla a střelné zbraně. Tato hra ovšem nemá cíl.

Plná verze hry je očekávána 11.11.2011. 

Informace o Minecraftu byly použity z: http://cs.wikipedia.org/wiki/Minecraft

 

Obrázky použity z: http://michaelminn.net/newyork/urban_renewal/midtown/penn_station/

Written by:

Published on: 17.8.2011

Filled Under: Hlavní strana, Nezařazené