Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

LG představí na MWC 2012 nový design smartphonů

PRAHA, 24. 2. 2012 – Společnost LG Electronics (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem v mobilních komunikacích, udělá na výstavě MWC 2012 odvážný krok, který posune smartphony LG dostat mezi lídry trhu.

Základem tzv. L-Style designu je nadčasovost a detaily, které mobilní telefony LG odlišují od konkurence. Design LG zaznamenal v minulosti vždy značný úspěch. Ať už se jedná o telefony ze série Black, Chocolate nebo Shine.

„Design je pro zákazníky druhým nejdůležitějším faktorem při výběru mobilního telefonu. Se smartphony L-Style se vracíme ke kořenům naší mobilní divize,“ říká Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

L-Style design je vlastně filozofie postavená na pěti pilířích: moderní čtvercový styl pro komfortní držení, ostré hrany, bezešvé provedení, harmonický kovový design a smyslně štíhlý vzhled. Díky těmto pilířům dokáže telefon přirozeně zaujmout. Na MWC (Mobile World Congress) ve španělské Barceloně budou představeny hned tři telefony v L-Style designu. LG Optimus L3 s 3,2“ displejem bude v Evropě dostupný již od března, další telefony přijdou později a budou sázet na nový operační systém Android 4.0 Ice Cream Snadwich. Jedná se o modely Optimus LG s 4“ displejem a L7 se 4,3“ displejem. Dostupnost telefonů, hardwarové specifikace a ceny budou upřesněny v nejbližší době.

Written by:

Published on: 28.2.2012

Filled Under: tiskové zprávy