Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Microsoft představil novou sadu Office 2010 pro vysokoškoláky

Původních slev přes portál ISICpoint.cz mohou studenti využít už jen do konce března

Společnost Microsoft představila novou sadu kancelářského software Microsoft Office 2010 pro vysokoškoláky. Verze zahrnující stejné programy jako komerční sada Professional je určena studentům a vyučujícím na vysokých školách. Licence je přenositelná na nová zařízení, umožňuje instalaci až na dva počítače uživatele zároveň a pro nekomerční účely ji lze používat i po absolvování či opuštění školy. V prodejní síti se nová sada objeví ještě v průběhu letošního března.

 „Sada Office 2010 pro vysokoškoláky se může objevit v nabídce libovolného partnera společnosti Microsoft, nicméně doporučujeme k nákupu využít především partnerů s certifikací Academic Reseller, kteří jsou proškolení a mohou pomoci zákazníkům s ověřením jejich studentského statusu,“ říká Petr Bobek, produktový manažer divize Microsoft Office. Seznam těchto prodejců je možné vyhledat na webu https://aer.microsoft.com/aer/searchaer.aspx, stačí ze seznamu zemí vybrat Českou republiku.

Nová sada Microsoft Office 2010 pro vysokoškoláky obsahuje aplikace Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher a Access v nejnovějších verzích. Nárok na její zakoupení mají studenti vysokých škol, univerzit i nástaveb vyšších odborných škol, kteří jsou zapsaní na denní a dálkové studium, a rovněž vyučující na stejných institucích.

V zakoupené krabici naleznou uživatelé vedle klasických DVD s instalačními soubory také kód PIN, který zadají na stránkách www.office.com/verify a přihlásí se se svým Windows Live ID (pokud účet nemají, budou vyzváni k jeho založení). Následně ověří svůj status studenta nebo vyučujícího buď prostřednictvím čísla své karty ISIC, nebo zadáním své školní e-mailové adresy, případně kontaktováním Zákaznického centra společnosti Microsoft, které status ověří prostřednictvím několika otázek. Po úspěšném ověření získají instalační kód Product Key, který použijí při instalaci.

Sada bude k dostání za cenu okolo 2300 Kč včetně DPH. Více informací o nové sadě Microsoft Office 2010 pro vysokoškoláky i přesný postup ověření nalezenou uživatelé na webuhttp://www.microsoft.com/cze/office2010/sady/pro-vysokoskolaky/.

Do 31. března 2012 je možné ještě využít i původní slevové nabídky na webu http://www.isicpoint.cz/microsoft-software-1/. Pro studenty základních a středních škol je nadále dostupná sada Microsoft Office 2010 pro studenty a domácnosti.

Written by:

Published on: 13.3.2012

Filled Under: tiskové zprávy