Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Facebook kupuje Instagram!

Instagram byla aplikace, která sloužila k jednoduché úpravě fotek, pomocí jakýchsi přednastavených filtrů. Následně jste ji mohli sdílet třeba na Twitter, Facebook, Flickr nebo dokonce i služby jako Posterous nebo Tumblr. Dlouhou dobu byla aplikace dostupná pouze pro produkty od Apple, nicméně před pár dny se aplikace dostala i přes velkou počáteční vlnu odporu ze strany „jablíčkářů“ také na Android. 3 dny na to firma oznámila, že ji kupuje Facebook a to za přibližně cenu 1 miliardy dolarů. Docela dost na nevýdělečnou službu, nemyslíte?
Facebooku ale vůbec nejde o nějaký výdělek ze samotného Instagramu, jde mu z největší pravděpodobností o uživatele, kterých měla služba 30 milionů a při integraci s Facebookem by tak mohl opět narůst do ještě větších rozměrů.

Hodně uživatelů je teď naštvaných, protože jsou odpůrci Facebooku. Co vy na to říkáte? Jste rádi, že se Instagram zřejmě zabuduje do Facebooku, nebo lidem z Knihy xichtů nevěříte a myslíte si, že službu zničí, jako většinu ostatních?
Plánujete odinstalovat Instagram ze svého mobilního telefonu, nebo počkáte, jak se situace vyvine? Podělte se s námi o vaše první dojmy!

Written by:

Published on: 9.4.2012

Filled Under: Hlavní strana, novinky, sociální sítě