Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Toshiba představuje nový Chromebook

Společnost Toshiba EuropeGmbH oznamuje Chromebook 2 – nový 33,8 cm (13,3″) Chromebook pro ty uživatele, kteří hodně cestují a požadují maximální produktivitu i zábavu. S možností výběru Full HD IPS nebo antireflexníhoHD displeje a neviditelných vyladěných stereo reproduktorůSkullcandy®přináší Chromebook 2 od Toshiby působivý zvuk i obraz a zároveň nabízí vše potřebné pro práci, zábavu i studium.

Kvalitní mobilní zábava
Nový Chromebook Toshiba poskytuje při zábavě skutečně kvalitní zážitek, který si mohou uživatelé dopřát kdekoli. Jasný, ostrý displej s úhlopříčkou 33,8 cm (13,3″) je k dispozici ve vysokém rozlišení Full HD, které oživí filmy i další obsah,a také v rozlišení HD. Uživatelé si mohou vychutnat každý detail, ať už procházejí web, hrají hry nebo sledují videa na cestách. Vyladěné stereo reproduktory Skullcandy®, které jsou uloženy pod klávesnicí, poskytují lepší basy a umocňují zážitky při zábavě.

Kombinace výkonu a mobility
Hmotnost pouhých 1,35 kg, a velmi tenké šasi propůjčuje Chromebooku 2 od Toshiby vynikající předpoklady pro cestování nalehko a představuje dokonalou rovnováhu mezi stylem a mobilitou.Vyztužené tělose stříbrným tvrzeným povrchem a tečkovaným vzorkem zajišťuje elegantní a moderní vzhled. Možnosti na cestách rozšiřuje zvýšená životnost baterie, která mu propůjčuje energii až na 11,5 hodiny1, takže můžete pracovat celý den bez nutnosti připojování ke zdroji napájení. V kombinaci s výkonnými procesory Intel®Celeron®se uživatelé mohou bavit nebo pracovat celý den.

S ToshibaChromebookem2 mohou uživatelé bez čekání přistupovat ke všem aktualizacím, aplikacími uloženým souborům, a to od rychlého startu až k on-line práci s Google Chrome. Mohou otevírat všechny běžné formáty souborů a pracovat s nimi v režimu offline, pracovatnapříč všemi svými zařízeními a jednoduše sdílet data. Pohodlí při používání zvyšuje bezrámová dlaždicová klávesnice plné velikosti s velkým clickpadem.

Snadná a efektivní komunikace
Vysoce kvalitní HD webová kamera umožňuje uživatelům uskutečnit jasné video rozhovory se svými přáteli, rodinou a kolegy.Díky dvěma mikrofonům, které potlačují šum, budou moci uživatelévnímat ostrý obraz i video a při hovorech budou jejich protějšky slyšet hlas jasně bez ruchu pozadí.

Jednoduché ukládání dat a jejich snadná dostupnost
Nový Chromebook Toshiba je připraven ukládat všechna potřebná data bezpečně do cloudového úložiště. S připojením Wi-Fi® a 100 GB cloudového prostoru zdarma2 na službě Google Drive jsou data automaticky zálohována a synchronizována. Uživatelé s nimi mohou pracovat, ukládat je a používat je napříč různými zařízeními.

V rámci služby Google Drive mohou uživatelé využít také Google Docs – služby, která umožňuje on-line editaci, sdílení a používání souborů a navíc přístup k široké nabídce předinstalovaných nebo dalších Google Aplikací dostupných prostřednictvím Chrome Web Store. Díky plné kompatibilitě s telefony AndroidTM je synchronizace a sdílení souborů mezi mobilními zařízeními a Chromebookemvelmi jednoduchá.

Možnosti propojení 
Připojení Chromebooku 2 k jinému zařízení je rychlé a jednoduché. Dva USB porty umožňují snadnoa rychle přenášet data, a protože port USB 3.0 podporuje také režim Sleep-and-Charge, mohou uživatelé z Chrombookunabíjet svůj smartphone nebo MP3 přehrávač i ve chvíli, kdy je Chromebook 2 v režimu spánku. To zvyšuje uživatelský komfort a pohodlína cestách. Zábavní možnosti mohou být rozšířenypřipojením většího externího displeje pomocí portu HDMI®a s využitím slotu SDmohou uživatelé rychle a snadno přenášet fotografie a další soubory mezi kompatibilními zařízeními.

Toshiba Chromebook 2 bude v Evropě k dispozici během prvního čtvrtletí roku 2015.

ToshibaChromebook 2:

  • Displej: 33,8 cm (13,3”) s poměrem stran 16:9 a rozlišením 1366 x 768p (HD) nebo 1920 x 1080p (Full HD) IPS displej
  • Procesory: Intel®Celeron®
  • Grafika: Intel® integrovaná
  • Úložný prostor: 16 GB eMMC plus 100 GB volného cloudového prostoru na Google Drive2
  • Paměť: 4 GB DDR3L (1600 MHz) u Full HD modelu, 2 GB DDR3L (1600MHz) u modelu HD
  • Konektivita: 1x HDMI®výstup, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0 (včetně funkce Sleep-and-Charge), SD/SDHC slot, combo jackpro sluchátka/mikrofon, securitylock
  • Komunikace: Intel®Wireless LAN (802.11ac+agn), Bluetooth® 4.0, HD webkamera s duálními mikrofony
  • OS: Chrome OS
  • Audio: vyladěné stereo reproduktory Skullcandy®
  • Životnost baterie: až 11,5 hodiny (HD model) nebo až 9 hodin (Full HD model)
  • Barevné provedení: stříbrný tvrzený povrch s tečkovaným vzorkem
  • Rozměry: 320 x 214 x 19,3 mm
  • Hmotnost: 1,35 kg

Toshiba_Chromebook_highres

1Životnost baterie 11,5 hodiny je měřena metodikami Google. Uvedená životnost baterie se vztahuje k modelu HD. Full HD model poskytuje až 9 hodin.
2 100 GB volného prostoru po dobu 2 let, počínaje dnem registrace Google Drive

Written by:

Published on: 13.9.2014

Filled Under: Hlavní strana, tiskové zprávy