Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Chatovací hlavy pro OSX

Kdo by neznal oficiální Facebook messenger pro iOS nebo Android. Po okrajích displeje se vám kutálí kruhové avatary vašich přátel, můžete je přehazovat ze strany na stranu, nebo se jich zbavit úplně. No a přesně stejnou funkcionalitu zajišťuje aplikace třetí strany určená pro operační systém OSX (Apple). Přináší tak již zažité prostředí i do platformy počítačů, které je mnohem osobnější, než jen nějaká aplikace s jmény.

chat-heads

Zdroj: http://thenextweb.com/apps/2015/01/15/facebook-chat-heads-finally-come-os-x-thanks-free-app/

 

Aplikace je zdarma s in-app platbami. Bohužel do aplikace nemůžeme doporučit moc investovat, neboť pokud se nezmění plánované změny v Facebook API, tak jinak pěkná a povedená aplikace pravděpodobně brzy zanikne. Podpořit petici můžete pomocí tohoto návodu: http://www.raffael.me/chatheads/keepalive/.

Aplikace je ke stažení na Mac App Store: https://itunes.apple.com/us/app/chat-heads/id670724330?ls=1&mt=12

Podobnou aplikaci najdeme i u Hangouts od Google, tam je dokonce přímo od autora. Její největší slabinou je ale fungování jen pod Windows a Chrome OS. Místo malých ikonek se tak musíme spokojit s obyčejným velkým seznamem.

Written by:

Published on: 16.1.2015

Filled Under: Hlavní strana