Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Lenovo představuje nové vysoce výkonné úložiště pro malé a střední podniky

Praha, 29. května 2015 – Společnost Lenovo na Lenovo Tech World oznámila dva nové produkty diskových polí SAN – Lenovo Storage S2200 a S3200. Tato vybavená disková pole navržená pro jednoduchost, rychlost, škálovatelnost a dostupnost lze snadno integrovat do jakéhokoliv síťového prostředí. Společnost Lenovo dodává produkty SAN podnikové třídy s osvědčenými inovacemi v oblasti ukládání dat za přijatelnou cenu. Tyto systémy zvládnou nejnáročnější pracovní zátěž a zároveň ekonomicky pomáhají při nastartování přechodu na technologii Flash.

Vysoké tempo růstu datových objemů, stagnující či dokonce klesající IT rozpočty a omezené IT zdroje s nedostatkem odborných znalostí z oblasti úložišť mohou ztížit schopnost reakce jakéhokoli podniku na rostoucí očekávání. Společnost Lenovo reaguje na tyto a další obchodní problémy novými diskovými poli, která zjednodušují správu a poskytují pokročilé funkce, a to vše za přijatelnou cenu.

S2200_Beauty_Right_view

Optimalizované řešení pro podporu rostoucích firemních potřeb

Lenovo Storage S2200 a S3200 poskytují podnikům zjednodušenou správu dat pro celou řadu aplikací, od poskytování webových stránek a správu dat/analýzy, které vyžadují vysoké IOPS, až po video monitorovací aplikace a streamování obsahu, které vyžadují vysokou propustnost. Tato disková pole jsou k dispozici v konfiguracích s jedním či dvěma řadiči v redundantním zapojení s možností osazení 12 nebo 24 disků v 2U provedení. S2200 podporuje až 96 jednotek a S3200 podporuje až 192 disků pro snadný růst celkové kapacity úložiště. S2200 a S3200 umožňují také snadné připojení. S2200 a S3200 podporují Fibre Channel, iSCSI a SAS, a S3200 dokonce podporuje víceprotokolové připojení, díky kterému může pracovat s Fibre Channel a iSCSI zároveň. Tato kombinace flexibility a rozšiřitelnosti umožňuje snadnou integraci do téměř jakéhokoli prostředí.

Jednoduchý a účinný přechod

Lenovo Storage S2200 a S3200 jsou vybaveny inovativní funkcionalitou Intelligent Real‑Time Tiering, která automaticky každých pět sekund přesunuje data s častým přístupem na disky s vyšším výkonem, což celkový výkon úložiště výrazně zvyšuje. S hybridní konfigurací a Real‑Time Tieringem může Lenovo Storage S3200 poskytnout výkon až 120 000 IOPS – blízký All‑Flash‑Array (AFA) za zlomek nákladů dnešních Flash‑only systémů.

Funkčnost se setká s dostupností

Každý S2200 a S3200 je dodáván s aplikací Lenovo SAN Manager. Toto intuitivní grafické rozhraní poskytuje bez příplatku pokročilé funkce včetně:

  • Data Tiering – automaticky přesune data mezi vrstvami úložiště pro zvýšení celkového výkonu úložiště
  • Thin Provisioning – pomáhá zákazníkům nakupovat pouze úložiště potřebné pro operace
  • SSD Read Caching – umožňuje přednostní přístup k „horkým“ datům a zrychluje výkon čtení
  • Rapid RAID Rebuild – minimalizuje čas obnovy a rizikové faktory spojené s rychlou obnovou dat
  • Snapshot – poskytuje point‑in‑time kopie živých dat, což eliminuje potřebu jejich obnovy a vliv na výkonnost
  • Storage Pooling – virtualizuje úložiště napříč různými typy disků a zlepšuje IO až 2,5× bez dopadu na aplikace

Kromě redundantního napájení, za chodu vyměnitelných ventilátorů a disků vyrobilo Lenovo tyto systémy pro 99,999procentní dostupnost, multi‑pathing a možnost upgrade řadiče na výkonnější verzi bez potřeby migrace dat nebo dlouhodobé odstávky. Úložiště, které je jednoduché nasadit a spravovat, je nyní přístupné pro podniky s různými rozpočty.

Dostupnost

Lenovo S2200 a S3200 budou dostupné pro české zákazníky v průběhu června 2015.
Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku:www.facebook.com/lenovocz. Informace o Lenovo teamu pak naleznete na www.lenovoteam.cz. Nově byly spuštěny stránky www.thinkserver.cz, které přinášejí nabídku serverů společnosti Lenovo.
O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 46 miliard USD, je lídr v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony, tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.

Written by:

Published on: 30.5.2015

Filled Under: tiskové zprávy