Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Mňam TV od soboty v pozemním Multiplexu 4

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) udělila kanálu Mňam TV povolení, kterým povoluje přechod na celoplošné vysílání. První český program zaměřený výhradně na vaření a životní styl se tak v sobotu 4. července 2015 stane součástí celoplošného Multiplexu 4 (MUX 4), který je dostupný pro více jak 95% obyvatel České republiky.

logo Mňam TV

Mňam TV na konci června představila rozšíření programového schématu o několik nových pořadů zaměřených na životní styl, zejména vlastní show Ivy Pazderkové (první vysílání je plánováno na 15. července) a Leoše Mareše (od 7. září).

Mňam TV

Tato stanice bude umístěna do čtvrtého celoplošného multiplexu 4 (MUX 4) společnosti Digital Broadcasting, který aktuálně obsahuje programy jako je TV Fanda, Nova Cinema, Telka, TV Smíchov, RELAX – Pohoda, REBEL a některé regionální stanice. Od soboty tedy naladí Mňam TV všichni diváci, kteří nyní na pozemní anténu přijímají výše uvedené programy.

Mňam TV zahájila své vysílání v únoru roku 2015. Provozovatelem tohoto kanálu je společnost CE Media s.r.o. se sídlem v Praze. Cílem Mňam TV je přinášet původní i převzatý obsah dotýkající se všech krás života a působit na své diváky v duchu sloganu „Život je fajn“.

Mňam TV

Kanál Mňam TV nyní vysílá mimo jiné v Regionální síti 8 (RS 8), která pokrývá krajská města, v satelitní službě Skylink (v balíčku Mini a vyšších), kabelové službě UPC Česká republika (v tarifech Klasik a Komfort, nebo IPTV O2 TV.

oficiální web: http://www.mnam.tv/cz/

Written by:

Published on: 3.7.2015

Filled Under: Hlavní strana, novinky, TV Vysílání

, , , , , , ,