Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Lenovo ThinkPad Helix: Nekompromisní kancelář vždy po ruce

Společnost Lenovo přináší výkonné zařízení 2v1, které bylo stvořeno nejen pro práci na cestách. Nový ThinkPad Helix nabízí vysoký výkon, vynikající displej, mimořádnou konektivitu, pasivní chlazení a certifikát odolnosti MIL-SPEC. Ocení ho tak profesionálové i IT nadšenci, kteří chtějí konvertibilní notebook vhodný pro práci i zábavu kdekoliv.

Všestranná konstrukce a skvělý displej

Díky všestranné konstrukci je nový ThinkPad Helix zařízením 2v1, které lze používat jako notebook nebo tablet a zároveň plynule přecházet mezi režimy Notebook, Stojánek, Stan, Tablet a Desktop. S váhou menší než 1 kg představuje perfektního společníka na dlouhé cesty a hodí se všem, kteří při práci často cestují a vyžadují jediné zařízení, které zvládne naprosto vše. Díky samostatné dokovací stanici ThinkPad Tablet Dock je navíc možné zařízení jednoduše připojit k velkému monitoru s veškerým jeho pohodlím a příslušenstvím.

Lenovo ThinkPad Helix_1

ThinkPad Helix nabídne 11,6palcový Full HD IPS displej s rozlišením 1920 x 1080, který se svou jemností, neomezenými pozorovacími úhly a věrným podáním barev potěší i náročného uživatele. Displej je navíc vybaven ochranou proti poškrábání Corning Gorilla Glass a 10bodovou vícedotykovou technologií, která podporuje využití elektronického pera pro větší efektivitu práce.

Inovovaný koncept a nejnovější hardware

Oproti předchozí generaci nabízí nový ThinkPad Helix procesory až Intel Core M-5Y70 s frekvencí až 2,6 GHz, která poskytuje vyšší výkon při nízké spotřebě energie. Díky tomu vydrží samostatný tablet pracovat až 8 hodin na jedno nabití a při využití dokovací klávesnice Ultrabook Pro se tato výdrž ještě o 4 hodiny prodlouží.

Lenovo ThinkPad Helix_2

Pro chvíle volna nabídne Lenovo ThinkPad Helix kromě jasného displeje také dva stereo reproduktory s technologií Dolby Home Theater v4. Díky vestavěnému modelu s podporou 3G a 4G sítí, NFC a Wi-Fi připojení mohou být navíc uživatelé prakticky neustále online. Dalším pozitivem je podpora rychlých PCIe SSD disků s kapacitou až 512GB.

Zabezpečení dat na prvním místě

Moderní robustní materiály a klávesnice bez pohyblivých částí pro zvýšení mechanické odolnosti dělají z Ultrabooku ThinkPad Helix skutečně odolného pracanta připraveného i pro to nejnáročnější využití. Ergonomická klávesnice je navíc odolná proti polití, takže dokáže ochránit vnitřní obvody před kapalinami a vlhkostí. Odolnost tohoto zařízení prověřily i nejnáročnější testy podle armádních specifikací MIL-SPEC. Uživatelé se tak nemusí bát vzít ThinkPad Helix kamkoliv s sebou.

Profesionálové jistě ocení velké množství bezpečnostních prvků, které maximálně zabezpečí uživatelská a firemní data. Kromě čtečky otisků prstů nabídne tento Ultrabook také technologii Intel vPro, šifrování na úrovni BIOS, TPM čip nebo podporu technologie Computrace. Všechny tyto nástroje v kombinaci s legendární odolností zařízení ThinkPad činí z nového Ultrabooku bezpečný nástroj pro firemní použití.

Cena a dostupnost

Ultrabook ThinkPad Helix je na českém trhu dostupný za cenu začínající na 56 737 Kč včetně DPH.

Written by:

Published on: 18.8.2015

Filled Under: tiskové zprávy