Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Létající prkno od Lexusu otestováno ve speciálním parku!

Po pár týdnech napínání nám Lexus konečně ukázal v plné kráse jeho nejnovější létající prkno z projektu Amazing in Motion. Kdo by jako malý netoužil po sci-fi létajícím prknu? Skateboardistům určitě srdce zaplesá při představě, že by mohli jezdit bez zničení koleček a ložisek. Bohužel, ještě to chvíli potrvá, důležité ale je, že je to možné! Co víc, Lexus si k této příležitosti postavil ve Španělsku celý „hoverpark“.

LexusHoverboard

Lexus Hoverboard je podobný projektu Hendo hoverboard, jež si šlo pořídit za cenu 10.000$. Princip je ale trochu odlišný, k provozu tohohle drobečka budete potřebovat tekutý dusík, cryostat a speciální magnetickou dráhu. Jeho teplota uvnitř se pohybuje okolo -197 °C. Takže k vašemu zklamání, ne… není na prodej.

Ve videu můžeme vidět, jak si skateři s novou deskou poradili, místy vytáhli nějaký ten „tríček“ nebo skočili přes auto. Super efektní je taky jízda přes vodu. Pocit z jízdy je však podle všeho stále ještě trochu nezvyklý.

Written by:

Published on: 5.8.2015

Filled Under: Hlavní strana, novinky

,