Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Digi TV CZ se dnes rozšířila o sportovní stanici Sport 2

Satelitní služba Digi TV CZ pokračuje v rozšiřování své nabídky. Po včerejším rozšíření o dětskou stanici Nickelodeon byla do nabídky přidána druhá sportovní stanice Sport TV – Sport 2, jejímž provozovatelem je společnost AMC Network International – Central Europe.

Sportovní kanál Sport 2 byl do základní nabídky zařazen na žádost zákazníků Digi TV CZ. Těmito dvěma programy (Nickelodeon a Sport 2) rozšiřování nabídky satelitní Digi TV CZ ale nekončí. V nabídce operátora se brzy objeví filmový a seriálový kanál AMC, na kterém diváci budou moci sledovat například hit jako je FEAR THE WALKING DEAD. Pro fanoušky erotiky v TV si Digi TV přichystala erotický program Dorcel z produkce Marc Dorcel, který v České a Slovenské republice distribuuje společnost IFC Media.

Stanice Sport 2 nabízí od letošní sezóny atraktivní přenosy závodů Formule 1, dále pak populární francouzskou a italskou fotbalovou ligu, kvalifikaci na Euro 2016, z hokeje KHL a nově i CHL, nebo házenkářskou ligu mistrů EHF a NFL.

Abonentům s pronajatými boxy od Digi TV CZ by se měl kanál Sport 2 objevit automaticky. Pokud se tak nestane, tak je třeba restartovat svůj box, případně provést tovární nastavení. Majitelé externích dekódovacích CI+ modulů DIGI CAM musí provést ruční ladení.

technické parametry – Sport 2:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,766 GHz
polarizace: vertikální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Written by:

Published on: 2.9.2015

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , ,