Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Toshiba představila nový byznys notebook Portégé Z30-C

Na českém a slovenském trhu se právě objevila nová generace prémiového notebooku Portégé Z30 od Toshiby. Ten si vybudoval dobré renomé zejména svou lehkostí a odolností. Základ konstrukce s magenziovým šasi vychází z modelu Z830, se kterým Dan Přibáň úspěšně zvládnul expedici Trabantem napříč Afrikou a Jižní Amerikou. Dodnes je bez jediného servisního zásahu funkční. Model Portégé Z30, který je jeho následníkem, má ještě více vyztužené šasi i víko a při hmotnosti 1,2 kg stále určuje trend v segmentu.

Portege-Z30-C_03_Win10

 

Portégé Z30-C podrží každého manažera, který hodně cestuje. Je osazen procesory Intel® Core™ generace Skylake, jež poskytují této řadě vyšší výkon při doposud nejnižší spotřebě energie. Toshiba slibuje při práci na cestách více než komfortní výdrž – téměř 16 hodin1 na jedno nabití. Nové procesory zajišťují navíc maximální využití prostředků a nástrojů systému Windows 10. Díky matnému 13,3″ IPS displeji s rozlišením až Full HD (1920×1080 bodů), který potlačuje nežádoucí odlesky světla, dosáhnete největší možné produktivity. Podsvícená klávesnice zase umožňuje práci ve slabě osvětlených místech a touchpad kombinovaný s trackpointem dodává další možnost ovládání.

Výkon, konektivita a oprava u zákazníka

Na náš trh se nyní dostaly dvě konfigurace Portégé Z30-C. Obě jsou poháněny procesorem Core™ i5-6200U s podporou rychlého 256 GB SSD disku. Těle přístroje je osazeno třemi porty USB 3.0, VGA, HDMI a síťovým konektorem standardu RJ-45, všechny v plné velikosti. Kromě toho je k dispozici vestavěná čtečka paměťových SD karet a dokovací konektor, který umožňuje rychlé připojení ke všem stolním periferiím i externím monitorům. Naprostou samozřejmostí je Wi-Fi modul pro bezdrátové připojení k internetu.

Portege-Z30-C-beauty_02_Win10

Firemní zákazníci se specifickými potřebami ocení také čtečku SMART karet. Všechny přístroje Portégé Z30 mají v ceně tříletou on-site záruku s možností opravy u zákazníka po celou dobu záruční doby.

Byznysová konfigurace

Portégé Z30-C-10W je osazen operační pamětí o kapacitě 8 GB. Vzhledem k rozličným firemním potřebám a požadavkům je dodávána s předinstalovaným systémem Windows 7 Professional a přibalenými DVD disky s Windows 10 64bit Pro. Tato varianta má v ceně také roční Záruku spolehlivosti (Reliability Guarantie). Ta zajistí zákazníkovi, že pokud mu během prvního roku od zakoupení notebook vypoví službu vinou výrobní vady, získá kromě záruční opravy také celou pořizovací cenu zpět [2].
Graf ceny produktu Toshiba Portege Z30-C PT263E-02300XCZ poskytuje server Heureka.cz

Ekonomická varianta

Protégé Z30-C-13C má v základu 4 GB operační paměti a je dodávána se systémem Windows 10 Home. Tato varianta nemá v ceně zahrnut on-site servis s opravou u zákazníka, zůstává však Záruka spolehlivosti.

Graf ceny produktu Toshiba Portege Z30-C PT263E-03M012CZ poskytuje server Heureka.cz
[1] Podléhá podmínkám služby, které jsou k dispozici na stránkách www.toshiba-czech.com/reliability

[2] Podle MobileMark 2014

Written by:

Published on: 25.2.2016

Filled Under: novinky

, ,