Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

freeSAT zařadil Dvojku HD

Satelitní operátor freeSAT rozšiřuje svou programovou nabídku. Od dnešního dne – 13.4.2016 zařazuje program Dvojka HD ve vysokém rozlišení.

Druhý kanál veřejnoprávní RTVS je určený pro náročnější diváky a v nabídce jsou i programy pro menšiny. Pro maďarsky hovořící obyvatelstvo jsou to například zprávy „Hírek“, „Rómsky magazín“ pro Romy, či zprávy pro neslyšící ve znakovém jazyce. Co se týká žánrů, Dvojka nabízí filmy evropské kinematografie, dokumenty či programy, věnované folklóru nebo jiným formám umění. Mezi programy diváci najdou  třeba duchovní pořad „Slovo“, folklólní „Kapuru“, dokumentární sondu do života současné rodiny „Família“ anebo „ArtSpektrum“ pro umělecky naladěné diváky. Dvojka prináší aj sportovní přenosy ze soutěží jako je Evrópská liga ve fotbale či Tipsport liga v ledním hokeji. Díky této rozmanitosti si každý najde svůj oblíbený program.

Stanice Dvojka HD je dostupná v programovém balíčku Medium HD. Balíček nyní obsahuje celkem 16 HD programů, z toho 6 dokumentárních, 4 sportovní, 1 hudební a 5 národních (CZ&SK). Abonenti s dotovanými přijímači najdou Dvojku HD na pozici č. 128. Zákazníci s vlastními boxy budou muset provést rušní ladění.

Technické parametry pro naladění Dvojka HD:

Satelit: Thor 0,8°W
Kmitočet: 12 054 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 30 000
Norma: DVB-S2/8PSK

Written by:

Published on: 13.4.2016

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , , , , ,