Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Úspěšná spolupráce DIGI CZ a DIGI Slovakia bude i nadále pokračovat. Diváci uvidí špičkový fotbal na kanálech Digi Sport

Diváci v České republice budou moci v následujících třech sezonách sledovat nejvyšší anglickou ligu Premier League, druhou anglickou ligu Sky Bet Championship a ve dvou sezonách španělskou La Ligu na kanálech Digi Sport, které budou v České republice výhradně v nabídce satelitní televize Nová DIGI TV. Pokračuje tak strategická spolupráce mezi společnostmi DIGI CZ a DIGI Slovakia.

Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, se dohodla se společností DIGI Slovakia, která je dcerou největšího slovenského telekomunikačního operátora Slovak Telekom, na pokračování dosavadní spolupráce. Znamená to, že fotbaloví fanoušci budou moci exkluzivně a pouze na Nové DIGI TV sledovat přenosy z anglické Premier League a Sky Bet Championship či španělské La Ligy na kanálech Digi Sport, které provozuje DIGI Slovakia, a to po tři následující sezony v případě anglických lig a dvě sezony v případě španělské nejvyšší soutěže.

DIGI CZ má se sportovním obsahem nejvíc zkušeností ze všech operátorů na českém trhu, exkluzivní obsah vysílá už šest let. Pokračování úspěšné spolupráce s DIGI Slovakia garantuje fotbalovým fanouškům špičkový obsah ve vysoké kvalitě. „Jsem rád, že jsme se s partnery z DIGI Slovakia a Slovak Telekom dohodli na pokračování spolupráce, protože fungovala dosud velmi dobře, ať už v oblasti produkce sportovních programů nebo v technickém zabezpečení satelitní služby. Nyní máme jistotu, že naši zákazníci sledující anglické ligy či španělskou La Ligu budou mít i nadále zajištěnu tu nejlepší kvalitu přenosů a informační i programový servis,“ řekl Vladimír Rusnák, ředitel satelitní televize Nová DIGI TV.

DIGI CZ vkládá do spolupráce exkluzivní fotbalový obsah a DIGI Slovakia zajistí výrobu tohoto obsahu po produkční i programové stránce. DIGI CZ navíc umožní slovenskému partnerovi vysílat přenosy z prestižních závodů motocyklového mistrovství světa jednotlivců na ploché dráze. „Naše společnost má dlouholeté zkušenosti s vysíláním sportovních a fotbalových programů, proto jsme schopni zajistit vysokou kvalitu přenosů z Premier League a Sky Bet Championship. I to byl jeden z důvodů, proč jsme se s partnery z DIGI CZ dohodli na pokračování spolupráce,“ uvedl Marcel Šatanek, generální ředitel DIGI Slovakia.

zdroj: Digi CZ